Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Denizli’den beraberlikle döndüler: Ispartaspor Bir puanı Son saniyede Kurtardı

Denizli’den beraberlikle döndüler: Ispartaspor Bir puanı Son saniyede Kurtardı

SPOR 28.10.2019 07:21:00 0
Denizli’den beraberlikle döndüler:  
Ispartaspor 
Bir puanı
Son saniyede 
Kurtardı
BAL 7. Grupta çalışmalarına Yardımcı Antrenör Turgut Kul nezaretinde devam eden Ispartaspor, deplasmanda karşılaştığı Sarayköyspor maçında beraberliği 90+6’da Volkan Serim’le yakaladı. Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarının sonunda ise yine Volkan ile bir penaltıdan yararlanamadı.
 
ISPARTASPOR’DAN
DEPLASMANDA BİR PUAN
Geçen haftayı yine deplasmanda oynadığı Karaman Belediyespor maçını 3 – 2 kaybederek kapatan Ispartazspor, dün deplasmanda oynadığı Denizli ekibi Sarayköyspor ile berabere kalarak şehre bir puanla döndü.
VOLKAN SERİM
PENALTIYI KAÇIRDI, GOLÜ ATTI
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, zorlu Denizli deplasmanından beraberlikle döndü. Pembe - Yeşilliler rakibinin maçın ilk dakikalarındaki baskısına boyun eğdi ve maçın 15. Dakikasında kalelerinde gördükleri golle 1 – 0 yenik duruma düştü. İlk yarının uzatma dakikalarında penaltı vuruşu kazanan Ispartaspor, beraberlik fırsatından Volkan Serim ile yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında ilk yarıya göre daha iyi bir oyun ortaya koyan Yeşil – Pembeliler, maçın uzatma dakikalarında penaltıyı kaçıran Volkan Serim’in kaydettiği golle sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldılar.
TURGUT KUL İLE ÇIKTIĞ
İLK MAÇTAN PUANLA AYRILDI
Dün saat 14.00’te Sarayköy İlçe Stadyumunda başlayan karşılaşmayı her iki takımın Kulüp yöneticileri ile taraftarları izledi. Kocaeli Bölgesi hakemlerinin yönettiği karşılaşma berabere sonuçlandı ve takımlar puanları paylaştı. Böylece Yeşil – Pembeli ekip, Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin görevinden ayrılmasının ardından Yardımcı Antrenör Turgut Kul ile çıktığı ilk maçından puanla dönmüş oldu.
PUAN DURUMUNDA 7. SIRADA
Ispartaspor, bu beraberlikle puan durumunda bir sıra yükselerek 7. Sıraya çıktı. Ligde altıncı hafta sonunda Ispartaspor, ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak (-1) averajla puan durumunda 7. Sırada bulunuyor.
KONYA EREĞLİSPOR GELİYOR
Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Konya Ereğlispor ile karşılaşacak.
BAL 6. HAFTA MAÇ SONUÇLARI:
Konya Ereğlispor 1 - 1 Yatağanspor
Sarayönü Bld.Spor 1-2 Karaman Bld.Spor
Ortaca Bld.Spor 1-1 Çal Bld.Spor
Manavgat Bld.Spor 2-1 Akşehirspor
Oğuzhanspor 0-1 Kestelspor
Kepez Bld.Spor 1-2 Makü
Sarayköyspor 1-1 Isparta 32 Spor
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °