Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Davrazspor'dan desteğini çeken 32 Gençlik yeni takım kuruyor

Davrazspor'dan desteğini çeken 32 Gençlik yeni takım kuruyor

SPOR 22.06.2018 07:17:00 0
Davrazspor
32 Gençlik, Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı açıklama ile Isparta Davrazspor'a destek vermeyeceklerini açıklamıştı. Konuyla ilgili dün sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yapan 32 Gençlik, yeni takım kuracaklarını duyurdu. Açıklama şöyle;
KAMUOYUNUN DİKKATİNE
"Arkadaşlar bu takım ilimizde bulunan 1. Amatör takımlarından birisi olacak.1 hafta içinde takım tarafımızca oluşturulacak.ilk etapta kongreye gidilecek.Kongrede 32 Gençlikten bazı arkadaşlar yönetime girecek. Yönetiminde ve başkanlığında bizim bulunduğumuz bu takımın hiçbir siyasi parti ile alakası olmayacak.Üyeleri de Isparta halkı esnafı ve gençlerinden oluşacak.
İLK ETAPTA YAPILACAK İŞLEMLER
limizde bulunan dernekler bürosuna aldığımız takımın isim ve renklerini belirleme başvurusu yapılacak ve daha sonra Asfk ya takımın isminin Ispartaspor ve renklerinin de yeşil pembe olacağı bildirilecek.
Arması da daha önce sayfada paylaştığımız ilk Ispartaspor arması olacak üstü Türk bayraklı ortasında 1967 yazan alt tarafı yeşil pembe Çubuklu olan arma. Ardından 1. Amatör kümeden liglere başlayacağız.
Arkamızda kurum ve kuruluşların ayrıca abilerimizin ve kardeşlerimizin olduğuna inanarak bu yola çıkıyoruz.Herkesin desteğini bekliyoruz.Davrazsporla ilgili tarafımızdan bir paylaşım yapılmayacak.Bize karşı açıklama yapılırsa karşılığı verilecek."

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °