Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Davrazspor mu? Emrespor mu?

Davrazspor mu? Emrespor mu?

SPOR 27.04.2019 09:15:00 0
Davrazspor mu? Emrespor mu?
BAL liginde mücadele eden Isparta Davrazspor ile Isparta 1. Amatör Ligin şampiyonu Emrespor BAL’da Isparta’yı temsil edebilmek için yarın Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Maç saat 15.30’da başlayacak.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta 2018 – 2019 Futbol Sezonu geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmalarla sona erdi. Bu grupta mücadele eden Isparta Davrazspor için bir sezon daha 3. Lige çıkamadan noktalandı. Yeşil – Pembeli ekip, sezonu 46 puanla 5. Sırada tamamladı.
1.AMATÖR LİGDE İPİ
EMRESPOR GÖĞÜSLEDİ
Isparta 1.Amatör’de ligde ise; sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Emrespor, son maçında Yalvaçspor’u 4-1 mağlup ederek ligi şampiyon olarak tamamladı. Ligde, geçtiğimiz hafta sonu oynanan 22. Hafta diğer bir deyişle sezonun son hafta maçlarında uzun süredir 1. Amatör Ligini lider olarak sürdüren Emrespor, son maçında Yalvaçspor ile deplasmanda karşılaştı. Kırmızı – Siyahlı ekip, rakibini 4-1 mağlup ederek topladığı 58 puanla ligi şampiyon olarak tamamlayarak mutlu sona ulaşan ekip oldu.
ISPARTA’YI KİM TEMSİL EDECEK?
ISPARTA DAVRAZSPOR MU? EMRESPOR MU?
Isparta Futbol İl Tertip Komitesi, önümüzdeki yıl güller diyarını Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımı belirlemek amacıyla oynanacak maçın tarihini 28 Nisan Pazar günü yani yarın olarak belirledi. Buna göre; belirledi. Isparta Davrazspor ile Emrespor yarın saat 15.30’da Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Maçı kazanan ekip yeni sezonda Isparta’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek.  
PLAY – OUT MAÇINI KONYA
BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETECEK
Öte yandan, yarın Isparta Davrazspor ve Isparta Emrespor arasında oynanacak olan Play – Out maçının hakemleri de belli oldu. Buna göre; maçı Konya Bölgesinden Ramazan Doğanay, Gökhan Yüksel ve Mehmet Ali Keskin hakem triosu yönetecek.

Anahtar Kelimeler: emrespor davrazspor
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °