Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Davrazspor, Manavgat'ı ağırlayacak

Davrazspor, Manavgat'ı ağırlayacak

SPOR 25.02.2018 06:55:00 0
Davrazspor, Manavgat
Isparta Davrazspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Manavgatspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Şampiyonluk yarışı tamamen biten Yeşil – Pembeli ekibin bugünkü maçta gençlerden kurulu bir ekiple mücadele edeceği belirtiliyor. 
Geçen hafta ligin ikinci yarısının altıncı maçında deplasmanda Manavgat Belediyespor takımı ile karşılaşan ve maçtan 1 – 0 yenilerek şampiyonluk ümitlerini tamamen yitiren ve ligde kalan maçlara prestij mücadelesi için çıkan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı yine Antalya takımlarından olan Manavgatspor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Manavgatspor’un grupta alt sıralarda yer alması bugünkü maçın vasat geçeceğini ortaya koyuyor. 
YEDİNCİ HAFTA MAÇI  
MANAVGATSPOR İLE 
Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 
RAKİP MANAVGATSPOR 
SONDAN 3. SIRADA BULUNUYOR 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta geride kalan 19 haftada 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 39 puan toplayan Isparta Davrazspor, 2. Sırada bulunuyor. Yeşil – Pembelilerin bugünkarşılaşacağı rakibi Manavgatspor ise 14 puanla 12. Sırada yani sondan 3. Sırada bulunuyor. Kırmızı – Beyazlı ekip, geride kalan 19 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 14 puan toplamış durumda. Rakip Manavgatspor’un mağlubiyet sayısının farla olması dikkat çeken bir konu.
MAÇ SAAT 
14.00’TE BAŞLAYACAK 
Isparta Davrazspor  - Manavgatspor maçı bugün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 
MAÇI HAKEM MERTCAN 
BARDAKÇI YÖNETECEK 
Isparta Davrazspor’un bugünkü Manavgatspor maçını Mersin Bölgesi hakemlerinden Mertcan Bardakçı yönetecek. Bardakçı’nın yardımcılıklarını ise; Adana Bölgesinden Doğan Murat Kaya, Mersin Bölgesinden Kadir Can Kalan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Mersin Bölgesinden Selçuk Leman.


Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °