Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Davrazspor Kale deplasmanında

Davrazspor Kale deplasmanında

SPOR 10.03.2019 07:00:00 0
Davrazspor Kale deplasmanında
Isparta Davrazspor, Denizli temsilcisi Kale Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Aydınspor 1923 beraberliğiyle şampiyonluğunu mucizelere bırakan temsilcimiz, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyor.
 
                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 21. maçında Kale Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka 10 Mart Pazar günü saat 14.00’de Kale İlçe Stadı’nda oynanacak.
HAKEMLER İZMİR’DEN
Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Niyazi Aykan Ceylan, Yaşar Can Dağdelen, Kaan Kaya ve Mert İlhan Sarıgül isimli hakemler yönetecek.
PEMBE-YEŞİLLİLER, PRESTİJ MÜCADELESİNDE
                Isparta Davrazspor 39 puanla üçüncü sırada bulunurken Kale Belediyespor ise 22 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Pembe-yeşilliler ile lider Bucak Belediye Oğuzhanspor arasında 9 puan fark bulunuyor. Kalan 6 haftada bu puan farkının kapanması bir hayli zor gözüküyor. 48 puanla zirvede yer alan Burdur temsilcisi ise kendi evinde kümede kalma mücadelesi veren Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak. 41 puanla ikinci sırada bulunan Kepez Belediyespor ise Ortaca Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Sökespor ise Serinhisarspor’la deplasmanda karşılaşırken Aydınspor 1923, Tavas Birlikspor’u ağırlayacak. Manavgat Belediyespor ise evinde Yatağanspor’u konuk edecek.
                Isparta Davrazspor kafilesi bugün öğle saatlerinde Denizli’ye gidecek.

Anahtar Kelimeler: deplasmanında kale davrazspor
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °