Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Davrazspor’da yönetim görev dağılımı yapıldı

Davrazspor’da yönetim görev dağılımı yapıldı

SPOR 25.05.2017 13:40:00 0
Davrazspor’da yönetim görev dağılımı yapıldı
Isparta Davrazspor’da yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Mustafa Özaydın’ın başkan olduğu kulüpte Şükrü Başdeğirmen Mali İşlerden, Nurettin Akgül Futboldan, Aziz Şencan İdari İşler’den sorumlu başkan yardımcılığa getirildiler.
Isparta Davrazspor’da yönetim görev dağılımını yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın başkanlığında Barida Otel’de önceki gün akşam toplanan yönetim, ilk olarak görev dağılımını gerçekleştirdi.
İşte Davrazspor Yönetim Kurulu Üyelerinin Görev Dağılımı:
Mustafa Özaydın (Başkan)
Şükrü Başdeğirmen (Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)
Nurettin Akgül (Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı)
Aziz Şencan (İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)
Barış Gümüş (Genel Sekreter-Basın Sözcüsü)
Erhan Oturak (İdari İşlerden Sorumlu)
Serkan Çelebi (Mali İşlerden Sorumlu)
Bayram Erdinç (Futbol Şube Sorumlusu)
Sami Öngör (Sosyal Yapı Sorumlusu)
Ertan Tekeli (Sağlık İşleri Sorumlusu)
Adnan Kocabaş (Tesisler Sorumlusu)
Musa Kaya (Hukuk İşleri Sorumlusu)
Nazmi Esen (Reklam Pazarlama Gelirleri Sorumlusu)
Ali Tulum (İletişim Medya Sorumlusu)
Ali Baysan (Proje Geliştirme Sorumlusu)
Murat Ali Dulupçu (Şirketleşme Sorumlusu)
Gözde Çağlar (Davraz Spor Store Sorumlusu)
Ahmet Tural (Diğer Branşlar Sorumlusu)
Yaşar Bolat (Taraftar Sorumlusu)
Bülent Sarıgül (Altyapı Sorumlusu)
Mustafa Karabulut (Transfer İşleri ve Dış İlişkiler Sorumlusu)
Isparta Davrazspor Basın Sözcüsü Barış Gümüş, yönetim kurulu toplantısının ardından şu açıklamayı yaptı: “Yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde takımımızın Sportif Direktörünü de değerli Isparta kamuoyu ile paylaşacaktır.  Yaptığımız yönetim kurulu toplantısı neticesinde büyük Isparta DavrazSpor taraftarına yakışır, Isparta Davraz Sporumuza gelir sağlamak amaçlı, tescilli ürünlerimizin sergileneceği ve satışa sunulacağı DavrazStore ürünleri en kısa zamanda ilgili satış mağazalarında kıymetli hemşerilerimizin beğenisine sunulacaktır.
Isparta Davraz Spora Gönül vermiş değerli hemşerilerimiz, kıymetli kamuoyu; başkanımız Mustafa Özaydın bey ve Transfer Komitesi, çalışmaları neticesinde geçmiş dönem takımımızın ikinci hocası olan, memleketimizin evladı Gökhan Çelebiyi antrenörlük görevine, Hüseyin Usku’yu ise antrenör yardımcılığı görevine getirmiştir. Yine transfer komitemiz geçen sezon kalemizde görev yapan ve kaptanımız Sofu Baykal’la bir yıllığına sözleşme imzalamıştır.Takımımıza ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Sevdamız Isparta Davrazsporumuzun kıymetli taraftarı ve hemşerilerimize tüm çalışmalarımız düzenli olarak şeffaf bir yönetim anlayışı ile aktarılacaktır, kulübümüzün resmi basın açıklamaları haricinde yapılan veya yapılacak hiçbir habere itibar edilmemesi mutlaka kulübümüzün resmi açıklamasının beklenmesi Isparta Davraz Sporumuza gönül vermiş tüm hemşerilerimizden ricamızdır. 2017-2018 sezonunun Isparta Davraz Sporumuzun Şampiyonluğu göğüsleyeceği bir sezon olması ümidiyle tüm taraftarlarımıza saygılar sunar, kıymetli desteklerini bekleriz.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °