Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Davrazspor Antalya’da güçleniyor

Davrazspor Antalya’da güçleniyor

SPOR 31.12.2017 09:19:00 0
Davrazspor Antalya’da güçleniyor
Pembe-yeşilliler, devre arası kampını Side Star Light Resort’te sürdürüyor.  Temsilcimiz, 2 Ocak’ta Artvin Hopaspor’la özel bir maç yapacak.
 
 
                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, devre arası kamp hazırlıkları için  Antalya’yı tercih etti. 
 Side Start Light Resort’te kamp hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşilliler, 6 Ocak Cumartesi günü Antalya kampı sona erecek. Kamp boyunca 2 özel maç yapacak olan Isparta Davrazspor, özellikle santrfor mevkisine transfer yapmayı düşünüyor.
Pembe-yeşilliler, 2 Ocak Salı günü Bölgesel Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Artvin Hopaspor’la özel maç yapacak. Önümüzdeki hafta bir özel maç daha yapacak olan Isparta Davrazspor, 6 Ocak Cumartesi günü bitecek Antalya kampının ardından 2 günlük izin yapacak. 2 günlük iznin ardından lig hazırlıklarına kente devam edecek olan pembe-yeşilliler, daha çok teknik-taktik üzerine çalışmalar yapacak.
   Kampla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Murat Gökhan Çelebi, kampın oldukça güzel geçtiğini belirterek, “Takımımızdan Sofu, Salih ve Aydın’la yollarımızı ayırdık. Önceliğimiz santrfor transferi. İyi bir golcü alırsak hücum konusunda daha etkili oluruz. Kampımız oldukça güzel geçiyor. 2. yarıya hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.
Henüz ülkesinde olan  ve kampa katılamayan Lungelo Mtshali’nin  ise kampa katılacağını belirten Çelebi, “Lungelo,  uçakla ilgili bir sıkıntısı olduğunu iletti. Güney Afrika’da uçuşla ilgili bir sıkıntı var.    Program gönderdik ve o programı uyguluyor. Onun dışında eksiğimiz yok” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °