Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Davraz'da spor kampı için kara yaz!

Davraz'da spor kampı için kara yaz!

SPOR 5.07.2017 08:39:00 0
Davraz
Isparta’da geçen yıllarda 10’a yakın futbol takımının kamp için geldiği Davraz, Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken bu yıl yeteri kadar takımın kamp için yer ayırtmaması nedeniyle Sirene Davraz Otel yaz sezonunu kapalı olarak geçirecek.
Bölgenin incisi Davraz, kış sporlarının yanında yazları da Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi olma yolunda ilerliyordu. Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor, Antalyaspor, Alanyaspor gibi birinci lig takımlarının yanında Rusya’dan futbol kulüplerinin de kamp için tercih ettiği Davraz bu yaz için yeteri kadar ilgi görmedi. Davraz Kayak merkezinin en büyük oteli sirene Davraz Otel spor kulüplerinde kamp için yeteri kadar başvuru olmaması nedeniyle yaz sezonu oteli kapalı tutma kararı aldı.   
SICAK ASFALTIN ÜSTÜNDEN KIŞA
KADAR GEÇEN OLMAYACAK
Kış sporları anlamında ziyaretçi akınına uğrayan Davraz’a yatırımlar devam ederken yaz için kötü haber geldi. Davraz, Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu. Davraz, coğrafi özellikleri, rahatsızlık vermeyen ideal rakımı, iklim konforu, sporcuların dikkatini dağıtacak unsurların bulunmaması, ulaşım yönünden kolay olması, şehir merkezinde zemini güzel gece maçına uygun ışıklandırılmış stadyumun bulunması ve en önemlisi de Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde Sağlık ve Spor Bilimleri Fakültelerinin bulunması nedeniyle tercih ediliyordu.
SİRENE YAZI KAPATTI
Isparta’da hem kentin yönetim kademesi hem de kamuoyu bu işe sahip çıkıyordu. Davraz'ın gelecekte daha fazla cazibe merkezi olması beklenirken Davraz Sirene Otelin bu yıl için yaz sezonunu kapalı geçireceği öğrenildi. Davraz Kayak Merkezinde kamp yapmak için yeteri kadar takımın rezervasyon yaptırmaması nedeniyle otel yetkililerinin maliyeti karşılamayacağı gerekçesi ile ön rezervasyonları iptal ederek yaz sezonunu kapalı geçirme kararı alması Isparta’da üzüntü yarattı.
Kaynak: Gülses Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °