Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Davraz'da Motosnow Heyecanı

Davraz'da Motosnow Heyecanı

SPOR 14.02.2017 12:55:00 0
Davraz
Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Daha önce Davraz’da gerçekleştirilen kar üzerinde motor yarışı bu yıl da bir kez daha yapılacak. 18-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Davraz Motosnow yarışına ülkemizin çeşitli bölge- lerinde gelecek olan 70’in üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. 
Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda sporcular, izleyenlere Davraz Kayak Merkezi’nde hazırlanan parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatacaklar.  
Isparta Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Isparta Enduro Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan şampiyona için Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışmacılar, Isparta’nın muhteşem doğası içinde kıyasıya mücadele edecekler.
Ezilmiş kar yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Motosnow heyecanı yaşatacak. İlk resmi yarışlar 2014 yılında Davraz Kayak Merkezinde gerçekleştirilmiş, organizasyon tam not almıştı.
 Kar üzerinde yarışlar için hazırlıklar devam ederken Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yarışlara tüm Isparta halkını davet etti. 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °