Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çok amaçlı semt sahaları yapılacak

Çok amaçlı semt sahaları yapılacak

SPOR 3.04.2017 06:00:00 0
Çok amaçlı semt sahaları yapılacak
Isparta’daki amatör spor kulüp yöneticileri ve antrenörleriyle buluşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni spor tesisi kazandırmaya devam edeceklerini bildirdi. Bilgiç, “Çok amaçlı Semt Sahaları yapacağız. Bununla ilgili de çalışmalarımız sürüyor” dedi.
 
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’da amatör spor kulüp yönetici ve antrenörleriyle buluştu. Öğretmenevi’nde geçtiğimiz cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıya Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ticaret il Müdürü Özcan Kesmen, kulüp başkanları, yöneticiler ve antrenörler katıldı.
ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
                Programda ilk konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek yaptı. Altyapıya önem verdiklerini ve sporcu fabrikası olma yolunda ilerlediklerini söyleyen Gevrek, yeni tesisler yapılması için de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
SPORU VE SPORCULARIMIZI DESTEKLİYORUZ
                TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’nın güçlü bir spor camiasının olduğunu belirterek, “Isparta’mızda 70 bin ilköğretim düzeyinde, 90 bin de üniversite düzeyinde öğrenci var. Çeşitli spor dallarında da ulusal ve uluslar arası derecelerimiz elde eden sporcularımız bulunuyor. Sporu ve sporcularımızı destekliyoruz” dedi.
ISPARTA SPORU DESTEKLİYOR
                Isparta Davrazspor’un şehre renk kattığını ve geçtiğimiz hafta oynanan Bucak Belediyespor maçını 17 bin taraftarın takip ettiğini bildiren Bilgiç, “Dışarıda da binlerce taraftarımız kaldı. Dışarıda kalıp bilet alanlara paraları iade edildi. Bu heyecan bizleri de gelecek için ümitlendirdi. Sayın Valimiz, kamu kurum kuruluşları, yönetim kurulumuzun ve halkımızın da gayretleriyle bu takım hak ettiği yere ulaşacaktır” şeklinde konuştu.
ÇOK AMAÇLI SEMT SAHALARI YAPACAĞIZ
                Isparta’daki yeni spor tesisleri kazandırmaya devam edeceklerini söyleyen Bilgiç, “Isparta’ya futbol sahaları ve spor salonları kazandırıyoruz. Işıkkent Spor Salonu, Sav Uluslararası Atletizm Pisti ve sahalar. Ayrıca Sav’a 500 kişilik ayrıca ek tribün yapacağız. İl Müdürümüz çalışıyor. Ayrıca DSİ Sahası tamamen amatör kulüplerin kullanımında olacak. Antrenmanlarınızı dahi burada topyekun yapabilirsiniz. Özel İdare Sahası’nın eksiklikleri var. Genel Sekreter Bey’de eksiklikleri tamamlarsa buradan da faydalanabilecek. Ayrıca çok amaçlı Semt Sahaları yapacağız. Bununla ilgili de çalışmalarımız sürüyor” dedi.
EVET İÇİN DESTEK İSTEDİ
                Bilgiç, 16 Nisan’da yapılacak Referandum öncesinde kulüplerden de “Evet” desteği istedi.  Neden “Evet” demelerini anlatan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konuşmalarının ardından ayakta alkışladılar.
BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR ETTİLER
                Desteklerinden dolayı Bilgiç’e teşekkür eden kulüpler, spor ve sporcuya desteklerinin devam etmesini dilediler.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °