Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çocukları onun gözü oldular

Levent DOĞAN’IN ÖZEL HABERİ

SPOR 28.03.2017 09:02:00 0
Çocukları onun gözü oldular
Görme Engelli Hasan Gürdal, Isparta Davrazspor’un iç sahadaki maçlarını kaçırmıyor. Gürdal’ın oğulları Mehmet ve Nuh, babalarına maçlarını canlı bir şekilde anlatarak atmosferi yaşamasını sağlıyorlar.
  
                Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’un Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına 7’den 77’ye tüm sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Isparta Davrazspor, rakibini 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı.
BABALARININ EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİ
                Karşılaşmayı izleyenler arasında 35 yaşındaki Görme Engelli Hasan Gürdal’da vardı. 2 gözü de görmeyen Gürdal’ın en büyük destekçileri ise 2 evladıydı. Maçın her iki yarıda oynayan ataklarını Mehmet bir kanattan, Nuh’ta bir kanattan babalarını anlatarak karşılaşmanın atmosferini anlattılar. Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynanan maça askeri kıyafetle gelen minikler, babalarının elinden tutarak, o heyecanı yaşamasını sağladılar.
“BU HEYECAN BAMBAŞKA”
                Mehmet ve Nuh kardeşler, babalarının görmeyen gözlerine ışık oldular. Sezon başından bu yana Isparta Davrazspor’un tüm maçlarını takip eden Hasan Gürdal, “Çocuklarım Mehmet ve Nuh benim gözüm oldular. Görme engelim dolayısıyla maçı takip edemiyorum. Ama çocuklarımın anlatımlarıyla maçı takip ediyorum. Bu heyecan bambaşka” dedi.
“HELAL OLSUN”
                Gürdal’ı yakından tanıyan hemşerisi Mustafa Yüceer ise Hasan Gürdal’ın spor sevgisine hayran olduğunu belirterek, “Hatırlarsanız Isparta Davrazspor sezon başında Alanyaspor’la özel bir maç yapmıştı. O tarihten bu yana iç sahada oynanan tüm maçları Hasan Gürdal takip etti. Çocuklarıyla birlikte her maçı izliyorlar. Bana da helal olsun demek düşer” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °