Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Chakra Fitness Merkezi’nden Isparta Davrazspor’a jest

Chakra Fitness Merkezi’nden Isparta Davrazspor’a jest

SPOR 31.07.2017 09:46:00 0
Chakra Fitness Merkezi’nden Isparta Davrazspor’a jest
Isparta Davrazspor için futbol sezonu boyunca Chakra Fitness Diyetisyeni kontrolünde periyodik olarak tüm futbolcuların bireysel gelişim ve futbolcu diyetleri takip edilecek programları hazırlanacak.

Isparta'nın en büyük fitness merkezlerinden biri olan Chakra Fitness Merkezi, Isparta Davrazspor futbolcularına Chakra Fitness Diyetisyeni Tansu Önal tarafından hazırlanarak her futbolcunun vücut kitle indekslerini ölçümünü yapacak. Teknik Direktör Gökhan Çelebi'nin uyguladığı antrenman programı kapsamında koordineli olarak futbolcuların günlük besin kalori ihtiyaçları da hesaplanarak bu sezon daha güçlü bir Isparta Davrazspor için futbol sezonu boyunca Chakra Fitness Diyetisyeni kontrolünde periyodik olarak tüm futbolcuların bireysel gelişim ve futbolcu diyetleri takip edilecek programları hazırlanacak.

Chakra Fitness Spa Center'ın bu hizmeti Isparta Davrazspor’a sezon öncesi Yönetim ve Futbolcular için takıma sahip çıkılması bakımından büyük moral ve destek olması bakımından takdirle karşılanıyor.

Konuyla ilgili Chakra Fitness Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Tansu Önal konu ile ilgili şunları söyledi: “Futbolcular her daim formda olmak zorunda. Bu nedenle kendilerine çok iyi bakmak gerektiğini iyi bilirler ve ona göre çalışıp spor yaparlar. Futbolcu beslenmesi sporcular için çok önemlidir. Yedikleri içtikleri gıdalara dikkat etmelidirler. Futbolcu diyetleri hakkında birçok diyet vardır. Sporcuların yaş, boy, kilo durumları futbolcu diyet listesi uygulanmasında önemli faktördür. Sporcu şişman ya da zayıfsa sporcu diyeti ile olması gereken standarda gelmesine yardımcı olur. Dengeli bir beslenme yapılabilmesi için vücudumuzun ihtiyaç duyduğu protein, vitamin, karbonhidrat ve enerjiyi her gün alması gerektir. Bu diyetin en önemli kuralı sporcu haddinden fazla kilolu yâda zayıfsa bu diyet sporcunun ideal kilosuna sağlıklı bir şekilde gelmesine yardımcı olacaktır. Sporcuların her zaman iyi beslenmesi şarttır.”

Ayrıca Chakra Fitness Sorumlusu Burak Akpınar, Isparta Davrazspor’un kombinelerin satılması konusunda da destek vereceklerini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °