Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çarşambaspor Maçını Değerlendirdi Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Sezonun En İyi Futbolunu Oynadık

Çarşambaspor Maçını Değerlendirdi Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Sezonun En İyi Futbolunu Oynadık

SPOR 26.04.2021 13:17:00 0
Çarşambaspor 
Maçını Değerlendirdi
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; 
Sezonun En 
İyi Futbolunu 
Oynadık
3. Lig 3. Grubun 33. Haftasında Samsun deplasmanda Çarşambaspor’u 1 – 0 mağlup ederek Play – Off’a kalmayı başaran Ispartaspor’un Teknik Direktörü Hakan Şimşek; “Çarşambaspor karşısında takım olarak iki devrede de sezonun en iyi futbolunu oynadık” dedi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, hem haftayı 3 puanla kapatmanın hem de Play – Off’a kalmanın mutluluğunu yaşıyor. Yeşil – Pembeli ekip dün deplasmanda Çarşambaspor ile karşılaştı ve Kadir Turhan’ın attığı golle maçı 1 – 0 kazanarak Play – Off’a kalmayı garantiledi.
TEKNİK PATRON ŞİMŞEK; “ARTIK PLAY – OFF
MAÇLARINA ODAKLANACAĞIZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, dünkü Çarşambaspor maçını değerlendirdi. Rakipleri karşısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduklarını ifade eden Şimşek, önümüzdeki hafta Somaspor maçını da kayıpsız geçerek Play – Off maçlarına odaklanacaklarını söyledi.
“HEDEFİMİZDEN HİÇBİR
ZAMAN DÖNMEDİK”
Şimşek konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde; “Bilindiği gibi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Bu durum sporu da olumsuz etkiledi. Bu zaman sürecinde iyi sonuçların yanı sıra kötü sonuçlar da aldık maalesef. Ancak, yılmadık ve hedefimizden hiçbir zaman sapmadık. Sonunda ise Play – Off grubuna kalmayı başardık” dedi.
“GÖREVE GELDİĞİMDE 9 MAÇIMIZ
VARDI 8’İNİ TAMAMLADIK”
Çarşambaspor maçını daha farklı kazanabileceklerini ancak ele geçirdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayan Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; “Bilindiği gibi benim göreve geldiğimde 9 maçımız kalmıştı. Karşımda ise motivasyonu tamamen kaybolmuş bir takım vardı. Kolları sıvayıp işe koyulduk ve bunun 8 maçını tamamladık. Şuanda 1 maçımız kaldı. Dün de grupta bizim gibi Play – Off mücadelesi veren Çarşamaspor ile karşılaştık ve bu son derece önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardık. Bu maçta bana göre ligin en iyi futbolunu oynadık. İnşaallah Emre Fırtına gibi bazı futbolcularımız da performanslarını yakaladıklarında takımımız daha da güçlenecek.
“GEREK İLK YARIDA GEREKSE İKİNCİ YARIDA
SEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNADIK”
Tabiki maç öncesi oyuncularımızı da buna göre hazırladık. Futbolcularım da büyük bir fedakarlık göstererek üzerlerine düşen görevlerini yerine getirdiler. Dünkü maçta takım olarak iki devrede de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Oyunun kontrolü sürekli bizim elimizdeydi” dedi.
“ÖNÜMÜZDE SOMASPOR MAÇI VAR”
Teknik Patron Şimşek, artık hedeflerini ilk olarak önümüzdeki hafta oynayacakları Somaspor’a çevirdiklerini, bu maçı da kayıpsız geçerek Play – Off maçlarına odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °