Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çarşamba Günü Oynanacak Zorlu Maça Hazırlanıyorlar, Ispartaspor Şile Yıldızspor’a Bileniyor

Çarşamba Günü Oynanacak Zorlu Maça Hazırlanıyorlar, Ispartaspor Şile Yıldızspor’a Bileniyor

SPOR 15.02.2021 07:34:00 0
Çarşamba Günü Oynanacak Zorlu Maça Hazırlanıyorlar, 
Ispartaspor 
Şile Yıldızspor’a
Bileniyor
Ispartaspor, ikinci yarının dördüncü maçında Çarşamba günü sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil – Pembelilerde camia galibiyet için kenetlendi. Tek hedef ise Şile’yi mağlup ederek yükselişi sürdürmek.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve geçtiğimiz hafta deplasmanda kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi İçel İdmanyurduspor’u mağlup ederek çok önemli bir galibiyete imza atan Ispartaspor, 17 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında grubun orta sıralarında bulunan Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarına önceki gün yaptığı tek idmanla start veren Ispartaspor, dünü ise taktik antrenmanıyla değerlendirdi. 
İKİNCİ YARIDA İYİ
BİR GRAFİK YAKALADI
İlk yarıyı 26 puanla 7. Sırada tamamlayan Ispartaspor, ikinci yarıda iyi bir grafik yakaladı. Zira, Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarının ilk maçında deplasmanda ilk yarıda sahasında yenildiği Karşıyaka’yı mağlup ederek hem üç puanın sahibi oldu hem de rakibinden rövanşı aldı. İkinci yarının ikinci maçında sahasında Batman Petrolspor’u da 2 – 0’la geçip bu rakibinden de rövanşı alan Ispartaspor üçüncü maçta ise İçel İdmanyurdu deplasmanından da galibiyetle dönerek zirve yarışını sürdürdü.
HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Yeşil – Pembeli ekip Çarşamba günü Isparta Atatürk Stadyumunda oynayacağı Şile Yıldızspor maçı öncesinde camia olarak galibiyet için kenetlendi.  Şile Yıldızpor karşısına mutlak 3 puan için çıkacak olan Ispartaspor, rakibini yenerek ligdeki yükselişini sürdürmek istiyor.
LİDERLE ARASINDA
7 PUAN VAR
Şuanda 35 puanla puan durumunda 4. Sırada bulunan Ispartaspor ile 42 puanı bulunan grup lideri Somaspor arasında 7 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekip ligde fire vermeden ilerleyerek rakibinin takılmasını ve aradaki puan farkını kapatmayı hedefliyor.
MAÇ SAAT 13.00’TE
BAŞLAYACAK  
Öte yandan; İkinci yarının dördüncü maçı olan Ispartaspor – Şile Yıldızspor maçı 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de Atatürk Stadyumuna oynanacak.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °