Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda; Din Görevlilerinden ‘Camiler’ Sergisi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda; Din Görevlilerinden ‘Camiler’ Sergisi

SPOR 3.10.2020 06:18:00 0
Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda; 
Din Görevlilerinden
‘Camiler’ Sergisi
Isparta'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Hacı Ali Gökgöz Camii İmam Hatibi Hasan Hüseyin Öztürk ve Sav Kasabası Yeni Camii İmam Hatibi Harun Yiğit tarafından ‘Camiler’ Sergisi açıldı.
 
Emre Mahallesinde bulunan Hacı Ali Gökgöz Cami Avlusunda dün saat 14.30’da gerçekleştirilen açılış törenine; Mekke Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Ertuç, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu ile çok sayıda İmam – Hatip katıldı.
SERGİDE ÜLKENİN TANINMIŞ
CAMİ FOTOĞRAFLARI DA VAR
Cami fotoğraflarından oluşan ve birbirinden güzel ve özenli çalışmaların yer aldığı sergideki eserlerde sadece Isparta’daki değil, Ayasofya, Kocatepe gibi ülkenin tanınmış camilerinin de fotoğrafları yer aldı.
ÖZTÜRK VE YİĞİT; “CAMİLER
HAFTASINA ÖZEL SERGİ HAZIRLADIK”
Hacı Ali Gökgöz Camii İmam Hatibi Hasan Hüseyin Öztürk ve Sav Kasabası Yeni Camii İmam Hatibi Harun Yiğit tarafından hazırlanan sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Öztürk ve Yiğit; “Bilindiği gibi her yıl 1 – 7 Ekim tarihleri Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Biz de bu doğrultuda haftanın ismine özel olarak camiler sergisi düzenledik.
SERGİ BİR HAFTA AÇIK KALACAK
Sergimiz bir hafta açık kalacak olup Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bittiği 7 Ekim tarihinde sona erecektir. Tüm vatandaşlarımızı sergimizi gezmeye davet ediyoruz” dediler.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °