Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bursasporlu Futbolcular Polis Kalkanlarıyla Soyunma Odasına Gidebildi; Amedspor’a Ağır Ceza Yolda!!!

Bursasporlu Futbolcular Polis Kalkanlarıyla Soyunma Odasına Gidebildi; Amedspor’a Ağır Ceza Yolda!!!

SPOR 27.09.2022 07:43:00 0
Bursasporlu Futbolcular Polis Kalkanlarıyla Soyunma Odasına Gidebildi; 
Amedspor’a
Ağır Ceza
Yolda!!!
Amed Sportif Faaliyetler - Bursaspor maçı sonrası olaylar çıktı! İçişleri Bakanlığı ve Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi. Bugün toplanacak olan PFDK tarafından kulübe ağır cezalar verilmesi bekleniyor.
 
Ispartaspor’un da yer aldığı TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’un 6’ncı haftasında Amed Sportif Faaliyetler’in, evinde Bursaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından olaylar çıktı. İçişleri Bakanlığı, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan görseller sonrasında, "Provokasyona gerekli müdahaleler yapılmış ve derhal ilgililere yönelik soruşturma başlatılmıştır" açıklamasında bulundu. Diyarbakır Valiliği ise bazı taraftarların üzerlerindeki tişört ve açılan flamalarla ilgili yasal işlem başlatıldığını duyurdu.
FUTBOLCULAR POLİS KALKANIYLA
SOYUNMA ODASINA GİDEBİLDİ
Diyarbakır Stadyumu’nda Bursaspor’u konuk eden Amed Sportif Faaliyetler maçı 2-0 kazandı. Karşılaşma sırasında ve sonrasında stadyum içerisinde yer yer gerginlik yaşandı. Polis, kalkan eşliğinde Bursaspor’un futbolcularını soyunma odasına aldı. Maç bitiminin hemen ardından ise stadyum dışına çıkan taraftarlar taşkınlık çıkardı. Polisin uyarısına rağmen taraftarlar polise taş attı. Polis ile gruplar arasında gerginlik çıktı. Polis, bazı noktalarda gaz kullandı.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN AMED SPORTİF FAALİYETLER-BURSASPOR MAÇINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. haftasında oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçında tribünlerde yaşanan görüntülere ilişkin İçişleri Bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu akşam, Diyarbakır'da oynanan maçta alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen vücutlarına sararak stada soktukları değerlendirilen görsellerle ağır provokasyon hedeflenmiştir. Sporu provakatif içeriklerle zehirlemek, isteyenlere hiç bir şartta fırsat verilmeyecektir. Provokasyona gerekli müdahaleler yapılmış ve derhal ilgilere yönelik soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °