Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bülent Sarıgül ve Mustafa Özaydın Başkanlarımızın sonuna kadar yanındayız

32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı, Isparta Davrazspor’un şehre bir renk kattığını belirterek, “Takımımızın sonuna kadar yanında olan Kulüp Başkanımız Bülent Sarıgül, 2. Başkan Mustafa Özaydın’a ve yönetimine te?

SPOR 27.04.2017 07:49:00 0
Bülent Sarıgül ve Mustafa Özaydın Başkanlarımızın sonuna kadar yanındayız
32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı,  önümüzdeki yıl Isparta Davrazspor’un iddialı bir takım olması için tüm kentin birlik içerisinde olması gerektiğini söyledi. Başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, 2. Başkan Mustafa Özaydın, Ali Tulum, Nurettin Akgül ve  yönetim kuruluna teşekkür eden Tarakçı, “Isparta Davrazspor tamamen Isparta’ya mal edilmeli. Üyelikler açıklamalı. Kongrelerde oy kullanma hakkı olmalı. Isparta futbol şehri. Profesyonel lige çıkmak istiyorsak el ele vermeliyiz” dedi.
Yeni sezonda takımın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile konuşarak, kendi tesislerine geçmesi gerektiğini söyleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Tarakçı, “O tesisler Ispartaspor’un tesisleri. Bu tesislerde Ispartaspor yıllarca kaldı. Ayrıca Sayın Vekilimizin televizyon ekranlarında Durmak yok, yola devam demişti. Bu açıklama bizleri umutlandırdı. Bir an önce işe başlanmalı. Bu sezon Isparta tribünleri tıklım tıklım doldu. 15 bin taraftar stada geldi. Deplasmanlarda dahi takımımızı yalnız bırakmadık. Isparta’mıza yararlı olan herkesin yanındayız. O nedenle kent büyüklerimizin yanı sıra Bülent Sarıgül ve Mustafa Özaydın  Başkanlarımızın sonuna kadar yanındayız. Başkanlarımızla birlikte daha güçlü bir ekip oluşturulmalı. Bize düşen de sonuna kadar yanlarında olmaktır. Halkımız da bu insanların yanında olmalıdır. Ayrıca takımımıza zarar verenlerde Isparta Davrazspor’dan uzak tutulmalıdır. Kim zarar verirse onların karşısında oluruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °