Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bucaspor Oyuncu İzleme Sorumlusu Emre Demirölmez Isparta’da; Yetenekli Sporcuları Buca’ya Davet Etti

Bucaspor Oyuncu İzleme Sorumlusu Emre Demirölmez Isparta’da; Yetenekli Sporcuları Buca’ya Davet Etti

SPOR 14.07.2021 10:52:00 0
Bucaspor Oyuncu İzleme Sorumlusu Emre Demirölmez Isparta’da; 
Yetenekli 
Sporcuları 
Buca’ya 
Davet Etti
Isparta’da faaliyet gösteren Bucaspor Kulübü Spor Okulu’na, Oyuncu İzleme Sorumlusu Emre Demiröz geldi. Demiröz, Isparta Bucaspor Futbol Okulu Antrenörü Süleyman Demirtaş’ın verdiği isimleri Buca’daki tesislere davet etti.
 
Merkezi İzmir’in Buca ilçesi olan ve geçtiğimiz Mart ayında Futbol Antrenörü Süleyman Demirtaş’ın önderliğinde Isparta’da da çalışmalarına başlayan Bucaspor Futbol Okulu, futbola genç yetenekler kazandırmaya devam ediyor.
EMRE DEMİRÖLMEZ
ISPARTA’YA GELDİ
Geçtiğimiz aylarda sporcu kayıtları yapan ve kayıt olan sporculara futbol eğitimi veren Bucaspor Isparta Futbol Okulu, önceki gün önemli bir konuğunu ağırladı. Bucaspor Oyuncu İzleme Sorumlusu Emre Demirölmez, hem velilerle tanışmak hem de Futbol Antrenörü Süleyman Demirtaş’ın verdiği bazı sporcuları izlemek için Isparta’ya geldi.
“ÖZEL TURNUVALAR
DÜZENLEYECEĞİZ”
Demirölmez, Bucaspor Isparta Futbol Okulunda gerek sporcular gerekse velileri ile birlikte yaptığı toplantıda yaptığı konuşmasında; “Bilindiği gibi Bucaspor Türk Futbolu için bir markadır. Türk futboluna kazandırdığı yetenekli futbolcuları ile ün yapmıştır. Bu doğrultuda, geçtiğimiz aylarda Futbol Antrenörü sayın Süleyman Demirtaş önderliğinde Isparta’da da futbol okulumuzu açmıştı. Okulumuzun faaliyetleri şuanda çok güzel ilerliyor. Bugün hem sizleri görmek ve sohbet etmek hem de yetenekli sporcularımızı görmek için Isparta’ya geldim. Yetenekli olan sporcularımızı Bucaspor tesislerine davet edeceğiz ve Isparta da Süleyman Demirtaş hocamızın aracılığı ile özel turnuvalar da düzenleneceğiz.
“SÜLEYMAN HOCAMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta’daki okulumuzda bu işi başarıyla sürdüren Süleyman Demirtaş hocamıza yaptığı çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
BUCASPOR OYUNCU İZLEME SORUMLUSU EMRE DEMİRÖLMEZ’İN ISPARTA ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER:




 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °