Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bucak Belediye Oğuzhanspor’dan TFF’ye Büyük Tepki; Komşu’da Ziraat Kupası Kavgası!

Bucak Belediye Oğuzhanspor’dan TFF’ye Büyük Tepki; Komşu’da Ziraat Kupası Kavgası!

SPOR 6.09.2022 20:42:00 0
Bucak Belediye Oğuzhanspor’dan TFF’ye Büyük Tepki;  
Komşu’da 
Ziraat Kupası
Kavgası!
Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonunun, Burdur ilinden Ziraat Türkiye Kupası’na kendilerinin değil, MAKÜspor’un alınmasını ‘Büyük Haksızlık’ olarak nitelendirdi.
 
Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün 3/1/b maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu eşleşmeleri dün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi ile belirlendi.
Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki kura çekimi, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Can ve Murat Şahin ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi.
ZTK 1. Eleme turu müsabakalarına TFF 3. Lig'den 34 ve profesyonel takımı olmayan 18 ilden 1'er amatör takım olmak üzere toplam 52 takım katılacak. İlk tur maçları 13, 14 ve 15 Eylül tarihlerinde oynanacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre ve bölgesel olarak yapılacak.
TFF, ZTK’NA OĞUZHANSPOR
YERİNE MAKÜSPOR’U ALINCA…
Türkiye Futbol Federasyonu Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarına profesyonel takımı olmayan 18 ilden 1'er amatör takım alınması kuralı çerçevesinde Burdur ilinden MAKÜspor’u kupaya dahil etti.
OĞUZHANSPOR; “HAKSIZLIK”
Bu durum, Burdur’un diğer Bölgesel Amatör Lig takımı olan Bucak Belediye Oğuzhanspor’un büyük tepkisini çekti. Konu, büyük haksızlık olarak nitelendirildi. Konu ile ilgili olarak Bucak Belediye Oğuzhanspor’un sosyal medya hesabından HAKSIZLIK !!! başlığı altında; “Şanlı Bucak Oğuzhanspor dururken Makü’nün Türkiye kupasına katılması büyük haksızlıktır’ açıklaması yapıldı.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °