Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

SPOR 26.07.2017 06:16:00 0
BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK
Güller diyarını Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Özel İdare Tesisleri’nde önceki gün saat 18.00’de toplanan pembe-yeşilliler, sezonun kazasız belasız geçmesi için kurban kestiler.
                Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, “Isparta Davrazspor olarak büyük hedeflerimiz var. Tüm kent olarak profesyonel lige inandık. Bu ligin Messileri’ni, Ronaldolarını getirdik. İyi transferler yaptık. Hocalarımıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluk. Futbolcularımızın kafalarında hiç sorun olmayacak. Maddi ve manevi anlamda sıkıntı yaşamayacaklar. Ben, yönetimim ve kent büyüklerimizin desteğiyle üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Allah yardımcınız olsun” dedi.
İLK ETAP ISPARTA’DA
                Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi ise sezon açılışına olan ilgiden dolayı yönetime ve 32 Gençlik Taraftar Grubuna teşekkür etti. Büyük bir yükün altına girdiklerini ve tüm kentin yanlarında olmalarını isteyen Çelebi, “Isparta kampımız 12 gün sürecek. Kampımız Isparta merkezde olacak. Davraz’ın kapalı olması nedeniyle çıkmayacağız. Sabah 09.00 akşam 18.00 olmak üzere çift idman yapacağız. 12 günlük kampta kondisyon ve güç depolayacağız” diye  konuştu.
2. ETAP AFYONKARAHİSAR’DA
                Kamp takvimiyle ilgili bilgi veren Çelebi, “Isparta kampımız 5 Ağustos’ta sona erecek. 3 günlük iznin ardından 8 Ağustos’ta toplanacağız. 2. Etap kampımız 8-20 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. MCG Afyon Çakmak  Otel’de konaklayacağız.
13-15-17 ve 20’sinde özel maçlarımız olacak. Şu an kadromuz 23. Bir kanat oyuncusu daha almayı düşünüyorum. Özel maçların sonunda gerekli görürsem takviye yapabiliriz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °