Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bu Teknik Direktörle bu sezon bitmez! Ispartaspor’da Futbol yok Skor var!

Bu Teknik Direktörle bu sezon bitmez! Ispartaspor’da Futbol yok Skor var!

SPOR 8.03.2020 18:46:00 0
Bu Teknik Direktörle bu sezon bitmez! 
Ispartaspor’da
Futbol yok
Skor var!
 Geçen hafta liderliği altın tepside Kestelspor’a veren Ispartaspor, haftalardır sürdürdüğü kötü futbolunu bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında da sürdürdü. Sahada adeta gezinen futbolcular, ikinci yarıda biraz olsun kıpırdanınca gollere ulaşarak Yeşil – Pembeli ekip haftayı üç puanla kapatabildi.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin yirmi birinci haftası ve ikinci yarının sekizinci maçında Atatürk Stadyumunda grubun son sıralarında yer alan komşu ilin takımı Bucak Belediey Oğuzhanspor ile karşı karşıya geldi. Ancak, şampiyonluğa oynayan bir takımın ortaya koyması gereken futboldan çok uzak bir oyun oynadı.
MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI
Bugün saat 14.00’te başlayan ve güneşli çok güzel bir havada oynanan maçı; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ve yöneticiler ile maç görevlileri ve basın mensupları izledi. Yeşil – Pembeli ekibin cezası nedeniyle maça seyirci alınmadı.
ISPARTASPOR, NE ZAMAN
GÜZEL FUTBOL OYNAYACAK?
Ispartaspor, puan durumunda son sıralarda bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında maçın tamamında üstün bir futbol ortaya koyamadı. Hatta, ilk yarıda çok kötü bir futbol oynadı. Maçın ikinci yarısında birinci yarıya göre biraz daha canlanan Yeşil – Pembeli ekip bu kıpırdanmanın mükafatını da attığı iki golle aldı. Ispartaspor, attı kadar da yüzde yüzlük golleri kaçırdı. Diğer bir deyişle 5 – 0 bitmesi normal olan maç ancak 2 – 0’lık skorla sona erebildi.
MAÇIN HAKEM TRİOSUNUN
OLUMSUZ BİR HAREKETİ OLMADI
Ispartaspor’un bugünkü maçını yöneten İstanbul Bölgesi Hakemleri mükemmel olmasa da iyi bir bir maç yönetti. Hakemlerin skora etki edecek olumsuz bir kararları olmadı.
RAHAT KAZANACAĞI
MAÇI KAZANAMADI!
Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta sahada gezinmekten başka hiçbir şey yapmadı. Rahat kazanacağı maçı kazanmaktan öte ortaya futbol dahi koyamadı. Böylece, son sıralarda yer alan rakibini mağlup edemeyen Ispartaspor haftayı bir puanla tamamladı.
EMRE BOZATLI YOKSA
ISPARTASPOR DİYE BİR ŞEY YOK!
Ispartaspor’da sağ kanatın vazgeçilmez futbolcusu Emre Bozatlı’nın geçen hafta tekrar sakatlanması ve takımdaki yerini alamaması Yeşil- Pembeli ekibi Ereğlispor maçında olduğu gibi bugünkü maçta da oldukça zora sokmakla kalmadı adeta sahadan sildi. Zira, Ispartaspor bugünkü maçta Emre Bozatlı’nın yokluğunda kendisi de yokmuş gibi oynadı.
KESTELSPOR’A HEDİYE ETTİĞİ
LİDERLİĞİ GERİ ALABİLECEK Mİ?
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 44 puanla 2. Sıradaki yerini korudu. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin geçen hafta adeta altın tepside Kestelspor’a hediye ettiği liderliği sezon sonuna kadar yani kalan 6 haftada alıp alamayacağını ise zaman gösterecek.
KEPEZ BELEDİYESPOR’A
KONUK OLACAK
Ispartaspor gelecek hafta Antalya ekibi ve ligin son sıralarında bulunan Kepez Belediyespor’a konuk olacak.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Kutluhan Taşcı, Resul Kocameşe, Osman Korkmaz.   
ISPARTASPOR: Ayhan, Emincan, Ahmet, Efşan, Emin Ergün, Nurettin, (dk. 81 İsa), İlyas, İbrahim Zeytin (dk.75 Erkut), Volkan, Timurcan (dk. 46 Bulut), Enes İlhan.
BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR: Osman, Serkan Alper (dk. 76 Tayfun), Buğra, Canberkİlhan, Muhammet Sefa, Yunus (dk.62 Tarık), Hüseyin, Hüseyin Yavuz (dk.88 Batuhan), Emir.
GOLLER: Dak. 58 Nurettin Çakır, dak. 74 İbrahim Zeytin (Ispartaspor)
S. KARTLAR:  Ayhan, Emincan, Ahmet (Isparta), Alper, Buğra, Hüseyin (Bucak)
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 21: Ispartaspor maça çok tutuk başladı. Bu dakikaya kadar bir şutu dahi olmayan Yeşil – Pembeli ekip, bu dakikada Volkan Serim’in ceza sahası çaprazından çektiği şutu kaleci kornere çeldi.
Dak. 34: Ceza sahası önünde topla buluşan İbrahim Zeytin’in şutunda kaleci yine başarılı bir kurtarışla takımı adına mutlak bir golü önledi.
İlk yarıda her iki takım da gol atmaya muvaffak olamayınca ilk yarı 0 – 0 golsüz sona erdi.  
Dak. 51: Bucak Belediye Oğuzhanspor atağında Emir Özbay’ın ceza sahası önünden yerden çektiği sert şut az farkla yan direğin dibinden auta çıktı.
Dak. 54: İlk yarıya göre ikinci yarıda küçük bir kıpırdanma yaşayan Ispartaspor aradığı gole bu dakikada kavuştu. Oğuzhanspor ceza sahası içinde oluşan karambolde çekilen şut defantan döndü ve ceza sahası uzak köşesinde bekleyen Nurettin Çakır’ın önünde kaldı. Bu futbolcu defans oyuncusunu çalımlayarak yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi; 1 – 0.
Dak. 69: Volkan sol kanatta topla buluşta ve hızla ceza sahasına indi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa kalecinin üzerinden ağlara göndermek istedi. Ancak, kaleciyi geçen top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.
Dak. 74: Bu dakikada Ispartaspor’un ikinci golü geldi. Sağ taraftan ceza sahasına giren İbrahim Zeytin, herkesin pas vereceğini beklerken o topu kaleye atmayı tercih etti ve kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 2 – 0.
Dak. 83: Erkut’un pasında topla buluşan İsa Taşdemir ceza sahasına girdi vuruşunda kaleciyi de geçen top yan direğe çarparak auta çıktı.
Maçın kalan dakikalarında her iki takımın da çabaları başka gol getirmedi ve maç Ispartaspor’un 2 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
BAL 7. GRUP 21. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Kestelspor – Manavgat Bld.spor: 3 – 2
Ispartaspor –  Bucak Bld. Oğuzhanspor: 2 – 0
Akşehirspor – Sarayönü Bld.spor: 3 – 0
Karaman Bld.spor – Çal Bld.spor: 3 – 1
Sarayköyspor – Konya Ereğlispor: 0 – 0
MAKÜspor –  Ortaca Bld.spor: 2 – 2
Yatağanspor – Kepez Bld.spor: 4 – 0
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °