Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu takımın yeri Süper Lig

Bu takımın yeri Süper Lig

SPOR 20.10.2017 06:00:00 0
Bu takımın yeri Süper Lig
Isparta Davrazspor, pazar günü Konya deplasmanında Akşehirspor’la zorlu bir maça çıkacak. Karşılaşma öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular verilen kahvaltıda bir araya geldiler. Burada konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, “Bu takım Isparta’nın takımı. Herkes bir şekilde sahip çıkar,  bu takım hak ettiği yere gelecektir. Hak ettiği yer Süper Lig’dir” dedi.
 
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor, Pazar  günü Konya deplasmanında Akşehirspor’la zorlu bir maça çıkacak. Karşılaşma öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular Konya Mutfağında verilen kahvaltıda bir araya geldiler. Spor sevdalısı Hilmi Gürocak tarafından verilen  kahvaltıya Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, yöneticiler Aziz Şencan, Nurettin Akgül, Bayram Erdinç, Ertan Tekeli, Erhan Oturak da katıldı.
TAKIM HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR
Kahvaltıda konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, iddialı açıklamalarda bulundu. Özaydın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu takım Isparta’nın takımı. Herkes bir şekilde sahip çıkar,  bu takım hak ettiği yere gelecektir. Hak ettiği yer Süper Ligdir. Geçen sene de bu şeyi söylemiştim. İnsanlar biraz yadırgamıştı. Bu takımın yeri Süper Ligdir.
BİZİM VAZİFEMİZ BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK
Bu takım sahipsiz kalmayacaktır. En son çaresiz olsa da  vali bey bu işi alır yapar.  Çok yoğun çalışıyoruz. Herkesin kendine göre bir telaşı var. Ondan dolayı pek bir arada olamıyoruz. Böylesi ortamlar iyi şeylere vesile oluyor. Şunu bilin kalben hep beraberiz. En ufak bir sıkıntı bizden yana yönetimden yana olmaz bundan emin olun. Zaten takdir ediyorsunuzdur inşallah. Ancak siz gerçekten size çok önemli bir görev tebliğ edilmekte. Baştan söyledim herkes kendine yakışanı yapar. Bunu her defasında tekrarlayacağım. Bu çok önemlidir benim hayatımın çizgisi budur. Herkes kendine yakışanı yapar. Hırsız hırsızlık yapar. Dolandırıcı dolandırıcılık yapar. Adam gibi adamda sürekli adam gibi yaşar. Üstüne aldığı vazifeyi layıkıyla yapar. Ne pahasına olursa olsun. Emek gerekir ızdırap gerekir. Mücadele gerekir ama adam gibi adam üstüne aldığı vazifeyi adam gibi mutlaka  yapar. Bahane üretmek kolaydır. Başarısız bir insanın ya da bir grubun bahane üretmesi çok kolaydır. En kolay sığınılacak şeydir. Aldığı vazifeyi adam gibi yapan adamdır. Bizim vazifemiz bu takımı şampiyon yapmak.
HEPİMİZ BİRBİRİMİZİN DERDİYLE NEŞESİYLE BİRLİKTE OLMAMIZ LAZIM
Bizim yönetimin vazifesi gerekli olan ne varsa özellikle ekonomik anlamda fedakarlıklar gerekiyor. Bizden yana bir sıkıntı olmayacak bundan emin olun. İstikrar çok önemlidir. Takım olmak çok önemlidir. Takım demek el ayak kol bacak Allah‘ın yarattığı bir insan vücudunu düşünün ne kadar ahenkli eller kollar gözler beyin hepsi birbirine o kadar ahenkli ki. Ayağınızın ucuna küçücük bir iğne batsa bunu bütün vücut hisseder. Takım demek bu. Hepimiz birbirimizin derdiyle neşesiyle birlikte olmamız lazım. Bende gördüğüm kadarıyla çok iyi bir ahenk var. Futbolcular yönetim teknik heyeti. Ben bu takımın bu sene muvaffak olacağında adım Mustafa Özaydın kadar eminim. Bir sıkıntınız olursa bir eksik gördüğünüz bir şey olursa hemen bir telefonun öbür ucundayım. Kendim içinde söylüyorum yönetimdeki arkadaşlar içinde söylüyorum. Hiç çekinmeden bir kardeş gibi bir aile bireyi gibi çok rahat buluşuruz konuşuruz. Eksiğimiz arızamız neyse olabilir eksik arıza bilmediğimizden oluyordur. Kesinle biz konudan haberdar olduğumuzdan itibaren biz üstümüze düşeni yaparız.
BİZ HEPSİNDEN DAHA İYİYİZ
Allah’ın izniyle kupayı alacağız. Ondan sonrada iş çok kolay zaten. Çok kolay. Yani kurallar daha stabil. Süper Toto’dan, federasyondan para geliyor. Ben rakiplerimize bakıyorum kurumsal bir yapıları yok. En azından güvenir bir ortamları yok. Yani herkes göstermelik vitrine oynuyorlar. O günü geçirdiler mi tamam yarın Allah kerim. Öyle bir pozisyondalar. Hangisine bakarsanız bakın. Biz hepsinden daha iyiyiz. Hem futbolcu kalitesi çok iyi futbolcularımız hem teknik heyetimiz mükemmel çünkü hepimiz bir parçayız buranın bir parçasıyız.  Tüm bunları bilerek hareket edeceğiz. Biz kendimize yakışanı yaptığımız sürece sonuç iyi olacaktır. Niyetimiz halis olduğu sürece akıbetimiz hayır olacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum başarılar diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °