Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bu Sevinç, Bugün de Tekrarlansın; Ispartaspor’da KUPA Günü

Bu Sevinç, Bugün de Tekrarlansın; Ispartaspor’da KUPA Günü

SPOR 21.10.2020 07:33:00 0
Bu Sevinç, Bugün de Tekrarlansın; 
Ispartaspor’da 
KUPA
Günü
Ispartaspor, bugün Türkiye Ziraat Kupası 2. Tur Maçında kendi sahasında Alanya Kestelspor takımıyla karşı karşıya gelecek. Isparta Atatürk Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak .
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası 1.tur eleme maçında Kemerspor 2003 takımını yenerek 2. Tura yükselen Ispartaspor, 21 Ekim Çarşamba günü yani bugün kendi sahasında koronavirüs pandemisi nedeniyle seyircisiz oynanacağı yine komşu il takımı olan Kestelspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift kale idman ile tamamlayarak tesislerinde kampa girip maç saatini beklemeye başladı.
ALTINDAĞ GALİBİYETİYLE
KESTEL MAÇINA MORALLİ ÇIKACAK
Lige kötü bir başlangıç yapan ve birisi kupa olmak üzere takımın son üç maçında iki galibiyet ve iki beraberlik alarak taraftarlarının her geçen gün umutlarını artıran Ispartaspor’da, görüşler takımın Kestel’i de mağlup edeceği yönünde. Dolayısıyla, bu durum, Yeşil – Pembeli camiada bundan sonraki maçlarda daha iyi grafik çizecek yukarılara tırmanma sinyalleri vermesi. Altındağ Belediyespor galibiyetiyle başlayan bu serinin bugün öğleden sonra oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçıyla başlaması bekleniyor.
YEŞİL – PEMBELİLER KUPA MAÇIYLA
YÜKSELİŞ TRENDİ YAKALAMAK İSTİYOR
Hafta içi yani bugün oynanacak kupa maçını kazanmak için büyük bir efor sarf edecek olan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı kazanarak hem lig için hem de kupada yoluna devam etmesi adına iyi bir trend yakalamak istiyor.
GÖZLER EMİR KAAN GÜLTEKİN’DE
Öte yandan, son haftalarda gösterdiği müthiş performans ve attığı gollerle takımın adeta ‘Yeni Golcüsü’ konumuna gelen Emir Kaan Gültekin bugünkü matça gerek Teknik Heyetin gerekse taraftarların gol umudu olacak. Emir’den önceki maçlarda olduğu gibi bugünkü maçta da gol bekleniyor.  
MAÇ NAKLEN YAYINI YOK!
Ispartaspor’un bugün saat 13.30’da Isparta Atatürk Stadyumunda Kestelspor takımıyla yapacağı maç için naklen yayın bulunmuyor. Zira, Türkiye Ziraat Kupası maçlarını naklen yayınlama hakkı elinde olan A Spor, o saatte Esenler Erokspor – Arnavutköy Belediyespor maçını naklen yayınlanacak.  
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °