Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bu Nasıl Atama? O Zaman Ispartaspor’un Maçlarına; Burdur Hakemi Versinler!

Bu Nasıl Atama? O Zaman Ispartaspor’un Maçlarına; Burdur Hakemi Versinler!

SPOR 20.11.2021 10:26:00 0
Bu Nasıl 
Atama? 
O Zaman Ispartaspor’un Maçlarına; 
Burdur 
Hakemi 
Versinler!
Ispartaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı zorlu ve bir o kadar da önemli olan Şanlıurfaspor maçına Ş. Urfanın komşu ili Gaziantep’ten Hakem verildi. Bu durum, Yeşil – Pembeli camiada büyük tepkiye neden olurken; “Oldu olacak Ispartaspor’un maçlarını da Burdur ilinden hakemler yönetsin o zaman. Neden İstanbul, Rize, Diyarbakır gibi uzaklardan hakem veriyorlar ki” değerlendirmesinde bulunuldu.
 
GAZİANTEP’TEN KOMŞU İL
ŞANLIURFA’DAN HAKEM ATAMASI
TFF 2.Lig'de 14. Hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre 21 Kasım Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor – Ispartaspor müsabakasını Gaziantep Bölgesi Hakemi Yakup Özhan yönetecek.
HAKEM ATAMASINA TEPKİ
Merkez Hakem Kurulu’nun; Ispartaspor için son derece önemli olan Şanlıurfaspor maçına Şanlıurfa ilinin dibindeki şehir olan Gaziantep’ten hakem ataması yapması, hakemin komşu il olması hasabiyle taraflı davranacağı düşünülerek tepki çekti.
İLK DEFA ISPARTASPOR
MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK
Ispartaspor’un yarınki maçı yönetecek Hakem Yakup Özhan'ın yardımcılıklarını ise Selim Şenöz ve Sinan Bilen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Kaplan olarak açıklandı. Gaziantep Bölgesi hakemi olan Yakup Özhan kariyerinde ilk kez Ispartaspor müsabakasında düdük çalacak.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °