Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz

Bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz

SPOR 26.10.2017 07:18:00 0
Bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz
BAL 7’nci grupta mücadele eden Isparta Davrazspor, Pazar günü Manavgat Belediyespor’u konuk edecek. Teknik Direktör  Murat Gökhan Çelebi, bu maçı kayıpsız geçmek istediklerini ifade ederek, “Özellikle iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Manavgat Belediyespor bu ligin en iddialı ekiplerinden. Ama bizim de hedeflerimiz var” dedi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Manavgat Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Salı gününden bu yana antrenmanlarını sürdüren pembe-yeşilliler,  dün de Özel İdare Sahası’nda çalıştı. Saat 14.00’de gerçekleştirilen çalışmada dar alanda dayanıklılık çalışması yapan Isparta Davrazspor’da bu haftaki Manavgat Belediyespor maçında santrfor Aboubacar Kone’nin kadroda olması bekleniyor.
                İç sahada rakiplerini kolay geçen ancak dış sahada deplasman fobisi yaşayan pembe-yeşilliler, 5. hafta sonunda 11 puanla ikinci sırada yer alıyor.
                Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, ligin uzun sürekli bir maraton olduğunu belirterek, “Bu haftaki Manavgat Belediyespor maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Özellikle iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Manavgat Belediyespor bu ligin en iddialı ekiplerinden. Ama bizim de hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda her maç final. Final maçlarından birine çıkacağız. Tüm sporseverleri Pazar günü stada bekliyoruz. Son düdüğe kadar bizi desteklesinler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °