Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BLT Türk TV ekibi gözaltına alındı; Yazılar Olsun…

BLT Türk TV ekibi gözaltına alındı; Yazılar Olsun…

SPOR 15.03.2020 20:57:00 0
BLT Türk TV ekibi gözaltına alındı; 
Yazılar 
Olsun…
Isparta’da Ispartaspor’un maçlarını naklen yayınlayan BLT Türk Televizyonu ekibi maç anlatımı yapan Tarkan Çetin ve Kameraman Numan Büyükünsal Kepez Belediyespor maçı için gittikleri Antalya’da gözaltına alındılar. Bu durum, Ispartaspor camiası tarafından nefretle karşılandı.
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligin 22. Haftasında bugün deplasmanda Kepez Belediyespor ile karşılaştı.
TAKIM SAHADAN 3 – 1
GALİBİYETLE AYRILDI ANCAK…
Kepez Belediyespor – Ispartaspor maçı bugün Antalya Hasan Doğan Stadında oynandı ve karşılaşma saat 14.00’te başladı. Maçı, her iki takımın Kulüp Başkanları yöneticileri izledi. Hükümetin aldığı karar gereği maça seyirci alınmadı. Ispartaspor karşılaşmadan 3 – 1 galibiyetle ayrıldı.
BLT TÜRK TV EKİBİNE YAYIN YAPTIRMADILAR…
Isparta’da yeni açılmasına rağmen yıllardır yapılamayanı yaparak Ispartaspor’un maçlarını naklen yayınlama başarısı gösteren ve sezon başından bu yana zaman zaman olumsuzluklarla karşılaşsa da Ispartaspor’un maçlarını naklen yayınlayan BLT Türk Televizyonu, bir zorluk da bugün Kepez Belediyespor deplasmanında yaşadı. Maçı naklen yayınlamak için Antalya’ya giden Televizyon ekibi akla hayale gelmeyen engellemelerle karşılaştılar. Kepez Belediyespor yöneticileri yayın için izin verirken, boyunlarında federasyon görevlisi kartı taşıyan şahıslar yaptıkları hareketlerle televizyon ekibine canlı yayın yaptırmadı. Bilindiği gibi aynı zorluklar Karaman Belediyespor deplasmanında da yaşanmıştı.
ÖNCE GÖZALTINA ALINDILAR,
ARDINDAN SERBEST BIRAKILDILAR
Canlı yayına engel olunması ve zorluk çıkarılması üzerine Kepez Belediyesporlu yöneticiler ile BLT Türk Televizyonu naklen yayın ekibi arasında sert tartışmalar yaşandı. Bunun üzerine olay yerine polisi çağıran Kepez yetkilileri maçı anlatacak olan Gazeteci Tarkan Çetin ve Kameraman Numan Büyükünsal’ı gözaltına alarak Karakola götürdüler. Karakolda ifadeleri alınan ekip daha sonra serbest bırakılarak Isparta’ya döndü.
ÇETİN; “BİZİ KEPEZ YÖNETİCİLERİ DEĞİL, BOYUNLARINDA FEDERASYON KARTI TAŞIYAN ŞAHISLAR ENGELLEDİ”
Gazeteci Tarkan Çekin, olayı facebook sayfasından şöyle paylaştı; “Kepez maçını veremediğimiz için öncelikle Isparta halkından özür diliyorum. Maç yayın hakkımız Kepez Belediyespor yetkililerince kesinlikle engellenmemiştir boyunlarında federasyon kartları bulunan kişilerce kameramızda sanki korona vürüsü varmış gibi içeri almamakta büyük direnç gösterdiler doğal olaraktan bu davranışlarının yanlış olduğunu hatırlattık fakat anlamadıkları için sinirler gerildi ve çıkan sözlü münakaşa sonrası birde karakolluk olduk ifademizi verdik sıkıntı yok. Aryan yanımda olduğunu hissettiren tüm dostlarıma selam olsun. Bizdeki bu sevda heves değil” dedi.
GEÇMİŞ OLSUN…
Biz de ‘Sporun ve Sporcunun Dostu’ bir internet Haber Sitesi yani medya32 olarak Tarkan Çetin ve Numan Büyükünsal’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
 
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °