Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

‘Bizleri sonuna kadar desteklesinler’

Isparta Davrazspor’un tecrübeli stoperi Salih Kılavuz, yeni sezonla ilgili konuştu. Kılavuz, “Kütahya ve Uşakspor’da 50. yılda şampiyonluk yaşadım, şimdi Isparta’da. Taraftarımızın da desteğiyle bu işi başaracağız inşallah” d

SPOR 4.08.2017 10:02:00 0
‘Bizleri sonuna kadar desteklesinler’
Isparta Davrazspor’un şampiyon stoperlerinden Salih Kılavuz, Akdeniz Spor Servisi’ne konuştu. Bölgesel Amatör Lig’in en başarılı savunma oyuncuları arasında gösterilen Kılavuz, kent büyüklerine ve taraftarlara mesaj gönderdi.
ŞİMDİ ISPARTA’DA
                Kent büyüklerine, yönetime teşekkür eden tecrübeli stoper Kılavuz, “Yeni sezon hazırlıklarımız sürüyor. Isparta Davrazspor’un futbolcusu olmaktan dolayı mutluyum.
İlde bir özlem var. Bu durum herkesten gözlenebiliyor. Kütahya ve Uşakspor’un 50. Yıllarıydı. Şimdi Isparta’nın 50. Yılı. Kütahya ve Uşak’ta şampiyon olduk. Şimdi sıra Isparta’da” dedi.
TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ
                Isparta’yı tercih etmelerindeki en önemli etkenin taraftar olduğunu söyleyen Kılavuz, “Isparta taraftarının takımlarını ne kadar desteklediğini biliyorum. Geçtiğimiz yılda taraftar rekorlarının kırıldığını biliyorum. Bu yılda bizleri sonuna kadar desteklesinler. İyi olur, kötü olur sonu şampiyonluk olduğunda unutuluyor. Biz bu işi başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
SALİH KILAVUZ’UN KARİYERİ:
1986 İzmir doğumlu olan Salih Kılavuz, futbola 1998 yılında Çiğli Belediyespor’da başladı. Daha sonra Dardanelspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Menemen Belediyespor, Karsspor, Çiğli Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Didim Belediyespor, Kütahyaspor ve Uşakspor takımlarında forma giydi. Kütahya ve Uşakspor’da 3. Lig sevinci yaşadı. 3. Lig’de 67, Bölgesel Amatör Lig’de 115 maçta forma giyen Kılavuz, stoper mevkisinde en istikrarlı oyuncular arasında yer alıyor. Levent DOĞAN/ISPARTA
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °