Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bizler inandık siz de inanın

Bizler inandık siz de inanın

SPOR 26.11.2018 07:20:00 0
Bizler inandık siz de inanın
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, lider Kepezspor galibiyetinin ardından bir mesaj paylaştı. Bolat'ın mesajı şöyle; 
“ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK”
“Spor işleri çok meşakkatli bir iş. Çok zor günler geçirdik. Mağlup olduğumuz günlerde yapayalnız bırakıldık. Ama biz takımımıza hep güvendik. Biliyorduk ki bu takımda bir ışık vardı. Tam anlamıyla gereken desteği de göremesek de Isparta’mızın ismini hep ön planda tuttuk . Yönetici arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalıştık. Sezon başından bu yana takımımızın her zaman yanımızda olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in manevi desteğini unutamayız.
“BU TAKIM 7’DEN 70’E HERKESİN TAKIMIDIR”
Maça gelecek olursak öncelikle bize bu mutluluğu yaşatan teknik heyetimiz ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler. Bu sonuçlar bize sürpriz değil. Futbolcularımızın daha da iyi performans sergileyeceğinden eminiz. Biz büyük bir aileyiz. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin özverisi, inanan taraftarımızın ve kent büyüklerimizin desteğiyle sezon sonunda gülen taraf olacağız. O sene bu sene demiştik. Şampiyonluk bize heves değil, hedeftir. Biz ilk günden itibaren inandık ve bugünler geldik. Bu takım 7’den 70’e herkesin takımıdır. Ve Allah’ın izniyle bu hasret bitecek. Her şey Isparta’mız için. Tüm kenti takımımızın yanında olmaya davet ediyorum”
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

Anahtar Kelimeler: inanın inandık bizler
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °