Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Biz inandık Siz de inanın

Biz inandık Siz de inanın

SPOR 19.02.2020 10:23:00 0
Biz inandık
Siz de inanın
Ispartaspor 2. Başkanı Galip Küçükyaman, geçirilen zor günlere rağmen takımın liderliğe yükselerek düzlüğe çıktığını belirterek; “Biz şampiyonluğa başından beri inanıyoruz. Tüm Isparta halkımız da inansın ve güvensin. Allah’ın izniyle şampiyon olacağız” dedi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’da ligin başından bu yana bir türlü sağlanamayan ‘Liderlik Koltuğuna Oturma’nın sevinci yaşanıyor.
KÜÇÜKYAMAN; “KARAMAN’DA
BİZİ ÇOK KÖTÜ KARŞILADILAR”
Karaman Belediyespor olayında Karaman’da kendilerine yapılan çirkefliğe rağmen Isparta’da kendilerine bir şey yapılmamasına rağmen yaygara koparıldığını vurgulayan Küçükyaman, olanları şaşkınlıkla izlediğini söyledi. Küçükyaman; “Bize orada bir su bile vermediler. Ama, şimdi kendileri neler yapıyor neler. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyesporlu yöneticilerinin açıklamalarını şaşkınlıkla izliyorum. Oysa bize Karaman’daki maçta igin ilk yarısında Karaman’da çok kötü bir şekilde karşılandık. Bize ‘Hoşgeldiniz’ bile dememişlerdi. Bir bardak çayı bile çok gördüler. Yayıncı kuruluşa maçın 2. Yarısını dahi çektirmediler. 
“ISPARTA’DA TEŞEKKÜR ETTİLER,
KARAMANDA ELEŞTİRDİLER”
Gelelim geçtiğimiz Pazar günkü Ispartapor – Karaman Belediyespor maçına. Bu maçta Karaman Belediye Başkanı’nı protokol tribüne ben Vali Bey’in yanına oturdum. Çayını, suyunu söyledik. Çıkıyorken de başkan ev sahipliğinden dolayı da teşekkür etti. Ancak Karaman’a gidip farklı açıklamalarda bulunup olayı siyasallaştırmasına çok şaşırdım. Şunu iyi bilsinler, gitsinler başka adamı karalasınlar. Valimiz tam bir devlet adamıdır. Valimize laf da söyletmeyiz. Onların önünde duvar oluruz” dedi.
“BİZİM HEDEFİMİZ BELLİ,
MUTLAK ŞAMPİYONLUK”
Tüm spor camiasının da yakından takip ettiği gibi, Ispartaspor olarak sezon başından bu yana büyük uğraşlar verdik ve hedefimizi daha sezon başından itibaren şampiyonluk olarak belirledik. Yaklaşık 2 yıldır Ispartaspor’umuzda yöneticilik yapıyorum. Futbolu çok seviyorum. Karaman maçındaki o güzel atmosferde ben dahi çıkıp futbol oynayasım geldi.
“VALİMİZE, BELEDİYE BAŞKANIMIZA,
MİLLETVEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Futbolcularımıza da maçtan önce bunu söyledim. Bu maçı kazanın ve şehrimize şampiyonluk yaşatın diye. Allah’a şükür kazandık. Kalan 8 haftada şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Biz Allah’ın izniyle şampiyon olacağız. Takımımızın yanında olan Isparta Valimiz Ömer Seymenoğlu’na TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e, Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Milletvekillerimize, kent protokolüne ve taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
“SARAYKÖY MAÇINDA
TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM DOLSUN”
Ispartaspor 2. Başkanı Galip Küçükyaman, Pazar günü Sarayköysporla oynanacak maça da tüm sporseverleri davet ettiğini belirterek; “Tribünleri tıklım tıklım görmek istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler: inanın inandıksiz
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °