Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Birbirinden zorlu ve kritik maçlara çıkacak: Ispartaspor’un Üç Kritik Maçı!

Birbirinden zorlu ve kritik maçlara çıkacak: Ispartaspor’un Üç Kritik Maçı!

SPOR 30.11.2019 09:05:00 0
Birbirinden zorlu ve kritik maçlara çıkacak: 
Ispartaspor’un 
Üç Kritik
Maçı!
BAL’de ilk yarının son üç haftasına girilirken, Ispartaspor’u kalan haftalarda üç zorlu ve kritik maçlar bekliyor. Yeşil – Pembelilerin şampiyonluk yarışında yara almaması için bu üç maçı da kayıpsız atlatması gerekiyor.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, yarından itibaren kritik haftalara başlayacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip ilk yarının son üç maçında Ortaca Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Çal Belediyespor ile karşılaşacak.
GRUP LİDERİ İLE
ARASINDA 4 PUAN FARK VAR
Ispartaspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Manavgat Belediyespor’dan aldığı bir puanla puan durumunda 2 sıra birden gerileyerek 4. Sıradan 6. Sıraya düştü. Lider Kestelspor ile arasındaki puan farkı da 2’den 4’e yükseldi. Şimdi ise Yeşil – Pembelileri ilk yarıda kalan üç haftada kritik maçlar bekliyor.
ŞAMPİYONLUK
POTASININ DIŞINDA
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta geride kalan 10 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Ispartaspor, 18 puanla 6. Sırada yer aldı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ilk yarının son haftalarına girilirken şampiyonluk potasından ayrı kalan Yeşil – Pembeliler kalan haftalarda puanlar toplayarak üst sıralara çıkmak istiyor.
ORTACA, SARAYÖNÜ VE
ÇAL İLE OYNAYACAK
Ispartaspor ilk yarının kalan üç maçında grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ortaca Belediyespor, orta sıralarda yer alan Sarayönü Belediyespor ve alt sıralarda yer alan Çal Belediyespor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Hasan Şengün yönetimindeki takım, üç kritik maça yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ortaca Belediyespor maçıyla başlayacak. Ardından, yine Ispartaspor’un belalı takımı olan ve iki sezon önce Ispartaspor’u şampiyonluktan eden Sarayönü Belediyespor deplasmanına gidecek ve Yeşil – Pembeliler ilk yarıyı kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çal Belediyespor maçıyla tamamlayacak.
UMUTLAR VOLKAN SERİM’DE
KALEDE SIKINTI SÜRÜYOR
Gol yollarında sıkıntı çekilmesine rağmen, Volkan Serim’in 10 maçta 10 gol attığı Yeşil – Pembeli ekipte, kalede ise büyük sıkıntı yaşanıyor. Zira, hem Ayhan Öztürk hem Özcan Bozan’ın koruduğu kalesinde 10 maçta 12 gol gören, diğer bir deyişle bir maçta yediği gol ortalaması 1,2’ye yükselen Ispartaspor’da kaledeki sıkıntı tüm hızıyla devam ediyor.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °