Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bir Sezon Boyunca Kulübü Yönetecek; Ispartaspor için BUGÜN Büyük Gün!

Bir Sezon Boyunca Kulübü Yönetecek; Ispartaspor için BUGÜN Büyük Gün!

SPOR 12.09.2020 08:00:00 0
Bir Sezon Boyunca Kulübü Yönetecek; 
Ispartaspor için
BUGÜN
Büyük Gün!
Yeni sezonda Isparta’yı 3. Lig 3. Grupta temsil edecek olan Ispartaspor için bugün büyük gün. Zira, Yeşil – Pembeli kulübü 2020 – 2021 Futbol Sezonunda yönetecek olan ‘YENİ YÖNETİM’ bugün saat 17.30’da başlayacak olan ve şehrin en üst düzey yetkililerinin katılacağı toplantı ile belirlenecek.
 
BAŞKAN YAZGAN; “GENİŞ
KATILIMLI TOPLANTI YAPACAĞIZ”
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, geçtiğimiz gün Gazeteci Şakir Aksöz’ün programına videokonferans sistemiyle bağlanarak konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yazgan; “Cumartesi günü toplantı var Isparta’da. Bu toplantı aslında Cuma idi ancak Cumartesi günü saat 17.30’a alındı. Bu toplantıya şehrin önde gelenleri yani Vali, Milletvekilleri Isparta Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, ITSO, BORSA, Esnaf Odaları Birliği Başkanları, Üniversite Rektörleri gibi şehrin en üst düzey yetkililerinin katılacağı geniş kapsamlı bir toplantı yapılacak. Böyle bir toplantı kulübümüz için bugüne kadar yapılmamış.
“TOPLANTIMIZA SÜREYYA SADİ
BİLGİÇ BAŞKANLIKYAPACAK”
Yapacağımız bu toplantının başkanlığını ise kulübümüze en büyük desteği veren TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç yapacak. Bilindiği gibi biz kendisine ‘Büyük Reis’ diyoruz. Bu toplantıdan şehrimiz için, kulübümüz için son derece iyi şeyler çıkacağına inanıyorum. Yeni bir yönetimin oluşacağına inanıyorum. Bu toplantıda sadece yönetim değil, kulübümüzle ilgili alt yapının oluşturulması ve güçlendirilmesinden, kurumsallaşmaya kadar kulübümüzün geleceği ile ilgili ne gerekiyorsa tüm konularda görüş alışverişi yapacağız
“20 YIL ÖNCE 1. LİGİN
KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜK”
Cumartesi günü şimdiye kadar yapılmamış toplantı yapacağız. Olduğundan daha fazla elini taşın altına koyacak insanlar olacak. Hazırlık maçındaki mağlubiyetten sonra bir takım çatlak sesler oldu. Bunu normal karşılıyorum. Ama adı üstünde hazırlık maçı tabiki böyle sonuçlar olacak. Bilindiği gibi, Ispartaspor’u 20 yıl önce bir üst lige biz çıkardık. 1999 yılında benim başkanlığımda oluşan yönetim takımımızı 3. Ligde şampiyon yaparak 2. Lige çıkardı. Çıktığımız 2. Ligde ise şampiyon olup o zamanki adıyla 1. Lige şimdiki adıyla Süper Lige çıkamasak da sezonu ilk 5 takım içinde tamamlayarak 1. Lige çıkma noktasında Göztepe, Altay gibi takımlarla play – off maçları oynayıp son maçımızdaki mağlubiyet nedeniyle 1. Lige çıkamadık. Yani, o dönem 1. Ligin kapısından döndük.
“TAKIMIMIZI ŞAMPİYON YAPMAK
20 YIL SONRA YİNE BİZE NASİP OLDU”
Baktığımızda takımımızın aradan geçen 20 yılda şampiyon olamadığını görüyoruz. 20 yıl sonra ise bu defa BAL liginden 3. Lige çıktık ve takımımızı şampiyon yapmak 20 sene sonra yine bize nasip oldu.
“İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARA
RAĞMEN BAŞARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
İnşallah bundan sonra da geri dönüş yok. Bu başarımızı koruyacağız. İçimizdeki İrlandalılara rağmen koruyacağız. Onlar kim olduğunu çok iyi biliyor. Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar” dedi.
VALİ ÖMER SEYMENOĞLU
TOPLANTIYA KATILAMAYACAK
Öte yandan; Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan bu açıklamaları Vali Ömer Seymenoğlu’nun annesinin vefatından önce yapmıştı. Ancak, dün Vali Seymenoğlu annesinin ölümü nedeniyle acil olarak memleketi Trabzon’un Sürmene ilçesine gitmesinden dolayı bugünkü toplantıya katılamayacak.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °