Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bir de Güzel Futbol Oynayabilsek; Ispartaspor’un Nurettin’i Var

Bir de Güzel Futbol Oynayabilsek; Ispartaspor’un Nurettin’i Var

SPOR 19.11.2020 14:58:00 0
Bir de Güzel Futbol Oynayabilsek; 
Ispartaspor’un 
Nurettin’i Var
3. Lig 3. Grupta 10. Hafta maçında kendi sahasında Gölcükspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, kolay maçı zora sokarak uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle galibiyete ulaşabildi. Yeşil – Pembeli takımın gollerini son haftaların formda ismi Nurettin Çakır kaydetti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 10. Hafta maçında son sıralarda bulunan Gölcükspor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip attığının üç katını kaçırdı. Sahanın en iyisi geçmiş maçlarda olduğu gibi yine Nurettin Çakır oldu. Ispartaspor, bazı futbolcularının Covid – 19 olması sebebiyle maça eksik kadroyla çıktı.
VALİ SEYMENOĞLU MAÇI
ŞEREF TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 13.00’de başlayan ve bulutlu bir havada oynanan maçı Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek izledi.
LOCALARA SON DEFA
SEYİRCİ ALINDI
Türkiye Futbol Federasyonunun kararı çerçevesinde bugünkü maçta, Atatürk Stadyumunda oluşturulan localara son defa seyirci alındı. Zira, hükümet tarafından açıklanan kararla; 20 Kasım 2020 Cuma gününden yani yarın saat 22.00’den itibaren geçerli olmak üzere tüm maçlar yıl sonuna kadar seyircisiz oynanacak.
KOLAY MAÇI ZORA SOKTU!
Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında ilk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarıda rakip takım karşısında oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Zira, maç neredeyse puan kaybıyla sonuçlanıyordu.
TAKIMIN ACİLEN KENDİNİ
TOPARLAMASI LAZIM
Takımın, Gölcükspor karşısında bu kadar zorlanması ve ortaya koyduğu futbol taraftarları endişelendirirken, takımın bu kadar kötü oynamasının sebebinin hem 15 gündür maç yapmamasına hem koronavirüs vakalarına bağlandı. Takımın 10 gün sonra deplasmanda oynanacak Elazığ Karakoçanspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin mağlubiyetler alması kaçınılmaz olacak.
TAKIMDA GOL
ATACAK FUTBOLCU YOK!
Ispartaspor’da sezon başından beri eksikliği derinden hissedilen forvet sıkıntısı bugün de kendini gösterdi. Sezon başından bu yana gol yollarında etkisiz olan Yeşil – Pembeli ekibin bu sorununa devre arasında mutlaka çözüm bulunması gerekiyor. Öte yandan, Teknik Direktör Hakan Karaca’nın gelmesinden sonra hareketlenen Ispartaspor’da takım her geçen hafta daha iyi futbol oynarken, bugünkü maçta vasat bir futbol oynaması ise dikkat çekti.
NURETTİN ÇAKIR DA
OLMASA TAKIM BİTİK!
Ispartaspor’da sezon başından beri ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve taraftarın gözdesi haline gelen Nurettin Çakır’ın bugünkü maçta da canla – başla çalışması ve bir de bunun üstüne takımın 2 golünü de kaydetmesi takımın galip gelmesinde en büyük etken oldu.
HAFTAYI 7. SIRADA
TAMAMLADI
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 11 puandan 14 puana çıkarak grupta 9. Sıradan 7. Sıraya yükseldi. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, ligin 7. Haftasını Erbaaspor galibiyetiyle tamamlayarak 11. Sıradan 7. Sıraya yükselmiş, ancak 8. Haftayı bay geçmesi, 9. Haftadaki Esenler Erokspor maçının ertelenmesi nedeniyle 9. Sıraya düşmüştü.
ISPARTASPOR ELAZIĞ
KARAKOÇANSPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ispartaspor gelecek hafta, diğer bir deyişle ligin 11. Haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçanspor ile karşı karşıya gelecek.  
 
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER:  Ramazan Haymana, Mehmet Öcal, Caner Kurt.
ISPARTASPOR: Murat Can Yıldız, Semih Üstün, Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz (dk.68 Emre Yüksektepe), Efşan Geçgin, Nurettin Çakır, Oğuzhan Palaz (dk. 55 Emre Fırtına), Mustafa Diler, Akın Karaaslan, Volkan Çekiç (dk.89 Kaan Oruç), Bekir Karadeniz (dk.55 Mustafa Acar)
GÖLCÜKSPOR: Gökhan, Kadir (dk.46 Barış), Veli, Arif (dk.46 Furkan), Ferhat (dk.56 Zekeriya), Ali Mert, Mustafa Serkan, Furkan, (dk.83 Adem), Yunus, Selçuk, Berkan (dk.79 Miran).
GOLLER: Dk. 2 ve 90+5 (Pen.) Nurettin Çakır (Ispartaspor), dk. 45+2 (Pen.) Ferhat (Gölcükspor)
S. KARTLAR: Serdar Ümit (Isparta), Veli, Zekeriya (Gölcük)
 
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.2: Ispartaspor maça adeta galibiyetle başladı. Bu dakikada maçın yıldızı Nurettin Çakır aldığı topla hızla Gölcükspor ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya kaldığı ve kaleyi çaprazdan gören pozisyonda mükemmel bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 10: Ispartaspor atağında Emir Kaan, Gölcükspor ceza sahası sağ tarafından girdi kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten auta attı.
Dak. 17: Ispartaspor atağında soldan yapılan ortada ceza sahasına gelen topa yükselen Oğuzhan Palaz’ın kafa şutu kalecide kaldı.
Dak. 45: İlk yarıya 2 dakika uzatma süresi verildi. Uzatma dakikalarının ikincisinde Ispartaspor ceza sahası içinde oluşan karambolde çekilen şut Oğuzhan Palaz’ın koluna çarptı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ferhat takımımın beraberlik golünü kaydetti. Penaltı atışının ardından hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı. İlk yarı sonunda Ispartaspor soyunma odasına 1 – 1’lik beraberlikle gitti.
Dak. 57: Gölcükspor’un kullandığı serbest atışta ceza sahasına gelen topu Veli Ortakçı vurdu. Ağlara giden topu defans çıkardı.  
Dak. 61: Nurettin Çakır’ın uzaktan çektiği sert şut az farkla üstten auta çıktı.
Dak. 90+5: Hakem maçı 4 dakika uzattı. Uzatma dakikalarının sonuncusunda gelişen Ispartaspor atağında orta sahadan derinlemesine yapılan ortada Ceza sahası çaprazında topla buluşan Mustafa Diler, Gölcükspor ceza sahasına girdiği sırada düşürüldü. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Nurettin Çakır kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve karşılaşma 2 – 1’lik Ispartaspor üstünlüğü ile sona erdi. 
 
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °