Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; İnşaallah Galibiyetler İçin Kullanılır

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; İnşaallah Galibiyetler İçin Kullanılır

SPOR 21.09.2020 07:57:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
İnşaallah
Galibiyetler
İçin Kullanılır
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, üç ay önce verdiği Ispartaspor’a Takım Otobüsü sözünü dün yerine getirdi ve otobüsü Ispartaspor Kulübüne teslim etti. Başkan Başdeğirmen; “Tüm temennimiz otobüsün Yeşil – Pembeli takımımızın başarısı, galibiyetleri için kullanılmasıdır” dedi.  
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ispartaspor’a olan desteği tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği gibi, Başkan Başdeğirmen Yeşil – Pembeli ekibin 3. Lige terfi etmesinin ardından kendisini ziyaret eden Ispartaspor yönetim kuruluna ‘Takım Otobüsü’ sözü vermişti.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN SÖZÜNÜ TUTTU ŞİMDİ
SIRA ISPARTASPORLU FUTBOLCULARDA
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 3 ay önce verdiği ‘Takım Otobüsü’ sözünü yerine getirdi ve satın alarak giydirdiği Takım Otobüsünü dün törenle Ispartaspor Kulübüne teslim etti. Şimdi sıra ise Ispartasporlu futbolcuların bu otobüsle deplasmanlara giderek galibiyetlerle dönmesinde.
TAKIM OTOBÜSÜ
TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
Konu ile ilgili olarak dün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan Ispartaspor – Karşıyaka maçı öncesinde Stadyumun önünde bir tören düzenlendi: Törene Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ve yöneticiler ile çok sayıda taraftar katıldı.
BAŞDEĞİRMEN; “TAKIMIMIZIN PROFESYONEL
LİGE ÇIKMASI BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bilindiği gibi, sporu çok seven şehrimiz Isparta’mızın uzun yıllardır profesyonel ligde bir takımı yoktu. Başkanımız sayın Atakan Yazgan’ın göreve gelmesiyle takımımız 3. Lige terfi etti ve profesyonel ligde oynama hakkı kazandı. Bu durum bizi son derece memnun etti. İnşaallah takımımız 3. Ligde de başarılı olarak şampiyon olun önümüzdeki yıllarda 2. Lig ve 1. Lige çıkacaktır. Bu konuda gerek yönetim gerek taraftarlarımız büyük mücadeleler verdi.
“OTOBÜSÜMÜZÜ SATIN ALDIK,
GİYDİRDİK VE TESLİM EDİYORUZ”
Tabi bu noktada takımımızın ulaşımı konusunda daha profesyonel bir sistem ve tarz olması gerekiyordu. Biz de bu noktada devreye girerek takımımıza bir otobüs satın alıp giydirdik ve bugün itibariyle kendilerine teslim ediyoruz. Ben bugüne kadar Ispartaspor’a hizmet vermiş tüm başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Zira, bu işler kolay değil. Emek isteyen, mücadele isteyen işler. Sayın Başkanımız Atakan bey takımı BAL’dan aldı 3. Lige çıkardı.
“ISPARTASPOR’UN ADINA YAKIŞIR
BİR OTOBÜSÜ OLSUN İSTEDİK”
Bilindiği gibi, Isparta Belediyesi yıllarda Ispartaspor’a destek vermiştir. Takıma tahsis ettiği otobüslerle her sezon takımın deplasman otobüsü konusunda yardımcı ve destek olmuştur. Biz de bu zamana kadar böyle yaptık. Ancak, artık takımımızın bir otobüsü olsun istedik ve bu otobüsü alarak kendilerine hediye ediyoruz. Zira, takımımız artık profesyonel ligde. Takımımızın ulaşım konusunda da kendine özgü bir misyonu, bir vizyonu olsun istedik ve böyle bir projeyi hayata geçirdik” dedi.
“İNŞAALLAH GÜZEL BAŞARILI
SONUÇLARDA KULLANILIR”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen konuşmasının sonunda; “İnşaallah otobüsümüz başarılı, güzel sonuç ve galibiyetlerde kullanılır. Otobüsümüz Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.
YAZGAN; “BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan da, takıma bir otobüs kazandıran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bu jestinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °