Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen Ispartaspor Konusunda Son Noktayı Koydu; “Taraftarlarımız Merak Etmesin Ispartaspor Sahipsiz Değildir” Siz Kongre Kararı Alın Yeter

Belediye Başkanı Başdeğirmen Ispartaspor Konusunda Son Noktayı Koydu; “Taraftarlarımız Merak Etmesin Ispartaspor Sahipsiz Değildir” Siz Kongre Kararı Alın Yeter

SPOR 13.07.2022 16:01:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen Ispartaspor Konusunda Son Noktayı Koydu; 
“Taraftarlarımız Merak Etmesin 
Ispartaspor Sahipsiz Değildir”
Siz Kongre 
Kararı Alın
Yeter
Ispartaspordaki belirsizlik devam ederken, spor kamuoyunun takımın geleceği ile ilgili endişe ve merakı da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan'ın 'Kesinlikle yokum' açıklamasına paralel olarak takımı güvenilir ellere teslim edecekleri açıklamasının yanı sıra henüz kongre kararı alınmaması ve bu saate kadar eski yönetimin net bir tavır göstermemesi üzerine tüm gözler Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmene çevrildi.
 
Isparta  Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, “BAŞKANIM ISPARTASPORA SAHİP ÇIKACAKMISINIZ, TAKIMIN GELECEĞİ NE OLACAK ”? sorusuna Belediye Başkanı Şükrü  Başdeğirmen, “Benim Ispartaspor sevgimi, sevdamı, bugüne kadarki desteğimi ve bundan sonra yapacaklarımı kimse test etmesin. Ben belediye başkanı olmadan öncede Ispartaspora her türlü desteği verdim, belediye başkanı olduktan sonrada verdim, bunu herkes biliyor, kimse çıkıpta bu takıma kimse sahip çıkmadı diyemez.
 Sizler gibi bende Ispartasporu yakınen takip ediyor, açıklamaları okuyor, arkadaşlarımla istişare ediyorum. Öncelikle şunun altını çizmemiz gerek. Ortada bir başkan ve yönetim varken Belediye başkanı takıma sahip çıkmıyor demek abesle iştikaldir. Şayet bu işi yapamıyorlar, yada yapmak istemiyorlarsa istifa ederler ve kongreye giderler. Bizde gerekeni yapar ve takımımızı sahipsiz bırakmayız.
 
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu takıma sahip çıkacak birirleri vardır ve olacaktırda, biran evvel kongre kararı alsınlar ve kulübü yönetecek kişilere devretsinler. Her ne kadar tranferde geçte kalsak bir an evvel toparlanır, transferlerimizi yapar ve lige hazır hale geliriz. Taraftarlarımız merak etmesin Ispartaspor sahipsiz değildir ve her zamanda bu yarışın içinde var olacaktır ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir'' şeklinde cevap verdi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °