Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Her Zaman Ispartaspor’un Arkasındayız

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Her Zaman Ispartaspor’un Arkasındayız

SPOR 5.10.2021 18:23:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Her Zaman Ispartaspor’un Arkasındayız
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor’a her zaman destek vereceklerini belirterek; “Göreve geldiğimden bu yana destek verdik. Takımımız 2 yılda 3 lig atladı. Başarılar diliyoruz” dedi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediye Meclisinin dün gerçekleştirilen Ekim ayı olağan toplantısında sporla ilgili hem müjde niteliğindeki hem Ispartaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “ISPARTASPORLU
YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞMEMİZDE…”
Başkan Başdeğirmen konuşmasında; “Şehrimize iki tane biz standartları yüksek, UEFA standartlarında saha yapıyoruz. Sentetik Halı Saha ben bunları Ispartasporlu yöneticilerimizle görüştüğümüzde Fatih mahallesinde ki stattan bizim çok fazla istifade edebileceğimiz görüşündeyiz dediler. Onun da amacı şudur. Biz burada antrenman yaparız. Sentetik sahalarda da antrenman yapmamız gerekiyor. Ancak orada bir yüzme havuzu da var. Sadece futbol değil. Futbolcularımız hem yüzmeye girecekler.  Yüzerek sporlarının bir kısmını yapacaklar. Oradan kapalı spor salonunda da basket ve voleybol oynayarak daha fazla eğitimlerini güçlerini alacaklar diye bir görüş bildirdiler bize. Oradaki saha ne zaman isterlerse Ispartaspor’un kullanabileceği bir saha fatih mahallesindeki 26 bin metre alan içerisinde.
“ORADA GİYİNME ODALARINDAN
İDARİ BİNALARA KADAR HER ŞEY VAR”
Yani Ispartaspor şu anki Atatürk stadımız gibi düşünün. 1000 kişilikte tribünü var. Orada sporcularımızın giyinme, soyunma, duş alma yerleri idari binalar var. Gerçekten orası  mükemmel bir tesis haline geliyor. İkincide bugünlerde şeye gittiyseniz belli olmaya başladı. Gökçay ve kirazlı tarafına çıktıysanız. Hemen Gökçay’daki o lunaparkın altında stat altyapısı, hafriyatı bitti. Tesis betonlarını döküyorlar. Kısa süre içerisinde orası da bittikten sonra da fatihe başlayacaklar. Oranın da ihalesi yapıldı. O tesisleri Ispartaspor her zaman kullanabilir. Bizim Ispartamızda daha önce Ispartaspor’un bir Atatürk stadyumu  birde onun arkasında bir antrenman alanı vardı. Oda şuanda bozuldu biliyorsunuz bina yapılınca. Onun dışında Milli Egemenlik stadyumuna giderlerdi.
“ARTIK HER TAKIMIMIZIN
ÇALIŞABİLECEĞİ BİR SPOR
TESİSİ OLACAK”
Yalnız Egemenlik stadyumunda Isparta’nın tüm amatör takımları orada. Ispartaspor gittiği zaman diğer takımlar çalışamazdı. Çünkü başka bir stadımız yok. Ama şimdi ne oldu elimizde o kadar çok stadımız oldu ki. Bu bizim için çok önemli.  Sizde bunu söylüyorsunuz. İnşallah o iki statta da Emre mahallesine yaptığımız ve fatih mahallesin yaptığımız statları kullanabileceklerdir.
“ISPARTASPOR’A VERDİĞİMİZ DESTEKLE
TAKIM İKİ YILDA ÜÇ LİG ATLADI”
Onun dışında da eksiklikler varsa da onları da tamamlayacağız inşallah. Ve desteğimizi de en üst seviyede devam ettiriyoruz takımımıza. Hiçbir zaman onlardan ayrılmadık. Biz göreve geldiğimizde Bal liginde, biz görevin içerisindeyken 3.  ligde, biz görevin içerisindeyken 2. Ligde amacımız biz görevin içerisindeyken bir üst lig.  Amacımızda budur. Belediye olarak da biz buna her zaman destekliyoruz inşallah” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °