Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Futbolculara Moral Kahvaltısı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Futbolculara Moral Kahvaltısı

SPOR 20.10.2020 10:49:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 
Futbolculara
Moral 
Kahvaltısı
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Ispartasporlu futbolculara kahvaltı ikram etti. Çarşamba günü oynanacak olan Kestelspor maçı öncesi sporculara moral amaçlı düzenlenen kahvaltıya, teknik heyet ve yöneticiler de katıldı.

Ispartaspor’da son 1 hafta da alınan 2 galibiyet sonrası moraller yerine geldi. Geçtiğimiz 15 Ekim tarihinde Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Kemerspor’u 3-2, 18 Ekim Pazar günü de lig maçında Ankara ekiplerinden Altındağ Spor’u 4-0 gibi net bir skorla yenen temsilcimiz, 21 Ekim Çarşamba günü de Antalya ekiplerinden Kestelspor ile kupa maçında karşı karşıya gelecek. Futbolculara alınan galibiyetler için teşekkür ve kupa maçı öncesi de moral amaçlı kahvaltı ikram eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, spora verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. 20 Ekim Salı günü Atatürk Parkı Kahvaltı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Başkan Başdeğirmen programlarının yoğunluğu nedeniyle katılamadı.
YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR
Kahvaltı nezaketi için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Kulüp Yöneticilerinden Mustafa Marulcu: ‘Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e göstermiş oldukları nezaketten ötürü yönetimimiz ve futbolcularımız adına teşekkür ederiz. Her türlü desteği ve imkanı bizlere sunan Sayın Başdeğirmen, bir kez daha sporcuya verdiği önemi ortaya koymuştur. Ayrıca bizden ilgi ve alakasını esirgemeyen Atatürk Parkı yöneticilerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Çarşamba günü saat 13:30’da kendi sahamızda Kestelspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanıp taraftarlarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam edeceğiz.” Dedi. Etkinliğe yöneticilerden Mustafa Marulcu ile birlikte Emin Ursavaş, Teknik Direktör Hakan Karaca, Sportif Direktör Turgut Kul’da katıldı.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °