Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BEIN Sports Isparta’ya Geliyor; Ispartaspor’u Ekranlara Getirecek

BEIN Sports Isparta’ya Geliyor; Ispartaspor’u Ekranlara Getirecek

SPOR 21.07.2021 19:04:00 0
BEIN Sports Isparta’ya Geliyor; 
Ispartaspor’u
Ekranlara
Getirecek
Ispartaspor, Beın SPORTS Televizyonu’nda yayınlanan ‘Şehirleri Programı’ için çekim yapmak üzere Isparta’ya geliyor. 29 – 30 Temmuz’da çekimleri yapılacak programın içeriği de belli oldu.
 
Konu ile ilgili olarak Kulüpten yapılan açıklamada; “Ispartaspor kazandığı kupalar ve elde ettiği başarılarla Isparta şehrinin göğsünü kabartırken aynı zaman da Isparta’nın tanınması için elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret ederek çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Ispartaspor’un Isparta’nın tanınmasına yönelik yapacağı hizmetlerden biri daha belli oldu.
BEIN SPORST TELEVİZYONU
ISPARTA’YA GELİYOR
Başkanımız Atakan Yazgan ve yönetim kurulunun, Fenerbahçe Spor Kulübü Efsane Kaptanlarından Onur Kayador ile el birliği yaparak bulundukları girişimler sonucunda Bein Sports’un Isparta’ya gelmesi ve hem Ispartaspor merkezli bir futbol şöleni içeren hem de güzel Isparta’mızın tarihi ve kültürel bölgelerinin tanıtımının yer alacağı bir programın şehrimizde yapılması kararlaştırılmıştır. Bu süreçte bizlere büyük destek veren başta Onur Kayador ve Tunç Kayacı’ya teşekkür ederiz.
İŞTE PROGRAMIN İÇERİĞİ
29-30 Temmuz’da gerçekleştirilmesi beklenen programın içeriğinin ise şu şekilde olması planlanmaktadır;
Ispartaspor Kulübü antrenman ziyareti ve teknik kadro ile röportaj
Ispartaspor Başkanı sayın Atakan Yazgan ile röportaj
Ispartaspor taraftarları ile bir araya gelerek Ispartaspor ve geleceği hakkında röportaj
ESNAF ZİYARETLERİ
Kutlubey camii ziyareti, Isparta Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi ziyareti, Aya Baniye Kilisesi ziyareti, Firdevs Paşa Camii ziyareti, Adada Antik Kenti ziyareti, Antiocheia Antik Kenti ziyareti, Lavanta ve Gül Bahçeleri gezisi, Eğirdir Gölünde Tekne Turu, Dündar Bey Medresesi ziyareti, Eğirdir Plajları ziyareti.
ISPARTASPOR VE
ISPARTA ŞEHRİ TANITILACAK
Bu ziyaretler gerçekleştirilirken yine Isparta’mızın kültürünün tanıtılması amaçlı yöresel yemekler ve Isparta halısı üzerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecektir.
Bu program ile birlikte ulusal anlamda hem Ispartaspor’umuz hem de Isparta’mız daha yakından tanıtılmış olacaktır. Ispartaspor Isparta’ya her alanda hizmet vermeye her zaman devam edecektir” denildi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °