Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

‘Bedava’ Uygulaması SEYİRCİ SAYININI Artırmaya Yetmedi! Tribünler Boş Kaldı!

‘Bedava’ Uygulaması SEYİRCİ SAYININI Artırmaya Yetmedi! Tribünler Boş Kaldı!

SPOR 16.11.2021 07:10:00 0
‘Bedava’ Uygulaması SEYİRCİ SAYININI Artırmaya Yetmedi!
Tribünler 
Boş Kaldı!
Ispartaspor’da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar taraftarın tribünlere gelmesinin önüne geçti. Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Karacabey Belediyespor maçında yönetim maça girişi ücretsiz etmesine rağmen tribünler yeni istenildiği kadar dolmadı ve yer yer boşluklar oluştu. Bu durum ‘Sporseverler ve Taraftarlar Başarıya Gelir’ sözünün doğruluğunu bir kez daha ortaya koydu.
 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) geçtiğimiz yıl aldığı stat kapasitelerinin yüzde 50’si kadar seyirci maçları izleyebilir kararını 9 Kasım itibariyle ‘Tam kapasite’ olarak değiştirmesine rağmen futbolseverler Ispartaspor’un maçına beklenen ilgiyi göstermedi.
BAŞARI OLURSA
TRİBÜNLER DOLUYOR
Ispartaspor yönetiminin Karacabey Maçı öncesi aldığı kararla bu maça girişlerin ücretsiz olması açıklamasını yapması bile tribünlerin tıklım tıklım dolmasını sağlayamadı. Ispartaspor’un önceki gün kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Karacabey maçında her iki taraftaki tribünlerde önemli boşlukların olduğu gözlendi.
TRİBÜNLER NASIL DOLAR?
Dünyanın ve Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Isparta’da da sporseverler takımın başarısına göre maça gelir veya gelmez. Takım iyi gidiyorsa tribünler dolar, kötü gidiyorsa boş kalır. Bu genel bir kuraldır. Bu durumda, Karacabey Belediyespor maçını galibiyetle kapatan Ispartaspor’un Ş. Urfaspor deplasmanından galibiyetle veya en azından beraberlikle dönmesi halinde bir sonraki hafta Isparta’da oynanacak olan Kırklarelispor maçında tribünler dolacaktır. Aksi takdirde tribünler boş kalmaya devam edecektir.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °