Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Batman Petrolspor İle Yapılan Hazırlık Maçı Golsüz Sona Erdi; Ispartaspor’dan SESSİZ Prova

Batman Petrolspor İle Yapılan Hazırlık Maçı Golsüz Sona Erdi; Ispartaspor’dan SESSİZ Prova

SPOR 19.08.2021 06:45:00 0
Batman Petrolspor İle Yapılan Hazırlık Maçı Golsüz Sona Erdi; 
Ispartaspor’dan
SESSİZ
Prova
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, ikinci hazırlık maçında karşılaştığı Batman Petrolspor ile golsüz berabere kaldı. 
 
BURDUR’DAKİ HAZIRLIK
MAÇINDAN GOL SESİ ÇIKMADI
5 Eylül’de başlayacak 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’da ikinci etap kampı sürüyor. Tesislerinde gerçekleştirilen kamp çerçevesinde Yeşil – Pembeli ekipte hazırlık maçlarına devam ediliyor.
YEŞİL – PEMBELİ EKİP BATMAN
PETROLSPOR İLE YENİŞEMEDİ
Bu doğrultuda, Ispartaspor, ikinci hazırlık maçını dün yaptı. Geçen yıl 3. Lig 3. Grupta iken kendi grubunda yer alan takımlardan olan Batman Petrolspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak rakibiyle yenişemedi.
ATAKLAR SONUÇ GETİRMEDİ
Dün saat 17.00’de Burdur MAKÜ Stadında başlayan karşılaşmada takımlar karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradılar. Ancak, beklenen gol 90 dakika boyunca gelmeyince maç 0 – 0 golsüz berabere sona erdi.  
DAHA ÖNCE OYNAMAYAN
FUTBOLCULARI DENEDİ
Yeni sezon öncesi birçok takımdan oyuncuları kadrosuna katan Ispartaspor, 2. hazırlık maçında Batman Petrolspor ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Yeşil – Pembelilerde Teknik Patron Söyleyici, dünkü maçta daha önce oynatmadığı futbolcuları sahaya sürdü.
3. HAZIRLIK MAÇI ISPARTA’DA
Bilindiği gibi; Bu sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Ispartaspor’da daha önce yapılan açıklanan hazırlık maçı programı çerçevesinde Ispartaspor 3. Hazırlık maçını Clup Africain ile yapacak. Isparta Atatürk Stadyumunda 24 Ağustos Salı günü oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip dördüncü hazırlık maçı yapmayı planladığı da edinilen bilgiler arasında.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °