Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ÖZAYDIN'DAN PRİM AÇIKLAMASI

BAŞKAN ÖZAYDIN'DAN PRİM AÇIKLAMASI

SPOR 22.09.2017 08:54:00 0
BAŞKAN ÖZAYDIN
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen takım yemeğinde, şampiyonluk priminin 1 Milyon TL olduğunu açıklamıştı. Bazı gazete ve haber sitelerinde bu açıklamanın çarpıtıldığını söyleyen Özaydın, 1 Milyon TL'lik primin içerisinde galibiyet primlerinin de bulunduğunu belirtti.
Geçtiğimiz günlerde Barida Hotels'te gerçekleştirilen takım yemeğinde konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, "Sezon boyunca maçları alın primi kazanın. Ben pazarlık sevmiyorum, pazarlığa hiç girmeyelim. Normalde galibiyet primleri 500-600 bin TL tutuyor. Biz bu galibiyet primini hiç konuşmadan, sezon sonunda şampiyon olmanız halinde size 1 milyon TL verelim." demişti.  
Bu açıklamasının bazı gazete ve internet haber sitelerince çarpıtıldığını söyleyen Özaydın, "Benim açıklamalarım galibiyet primlerine ek olarak 1 Milyon TL de şampiyonluk primi vereceğim gibi algılanmış. Normal şartlar göz önüne alındığında sezon boyunca galibiyet primleri yaklaşık 600 bin lira. Biz futbolcularımızın motive olması için galibiyet primine hiç girmeden, ilave yaptık. 'Şampiyon olun, primi kapın' dedik." ifadelerini kullandı 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °