Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Atakan Yazgan’dan Milletvekillerine forma

Başkan Atakan Yazgan’dan Milletvekillerine forma

SPOR 7.08.2019 16:30:00 0
Başkan Atakan 
Yazgan’dan 
Milletvekillerine 
forma
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, hazırlık maçına gelen TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Mehmet Uğur Gözgöz’e takım forması hediye etti.
 
TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz dün saat 20.00’da başlayan ve Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan Ispartaspor – Serik Belediyespor karşılaşmasını izlediler.
BAŞKAN YAZGAN’DAN
MİLLETVEKİLLERİNE FORMA TAKDİMİ
İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısının başında Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e takımın formasını hediye etti.
BİLGİÇ; “TAKIMIMIZ
ISPARTA’YA HAYIRLI OLSUN”
TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, kendisine takımın formasını hediye eden Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’a teşekkür ederek; “Başta sayın Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ispartaspor Isparta’mıza hayırlı olsun. Bu hazırlık maçında 3. lig takımı Serik Belediyepor ile karşılaşıyoruz. Bu maçın burada gerçekleşmesinde bizden desteğini esirgemeyen Serik Belediyespor Başkan ve yönetimine de teşekkür ediyoruz.
“TEK HEDEFİMİZ VAR O
DA ŞAMYİYON OLMAK”
Güzel keyifli bir maç oluyor. Hazırlık maçı da olsa kazanmak istiyoruz. İnşallah bu güzel oyun tüm sezon boyunca devam eder. Hedefimiz belli. Tabiki şampiyonluk. İnşallah bugün rakip olarak oynadığımız 3. lig takımıyla önümüzdeki yıl 3. ligde karşılaşmayı hedefliyoruz”  dedi.
GÖKGÖZ; “HEDEFİMİZ
TABİKİ ŞAMPİYONLUK”
Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’ın forma hediye ettiği diğer milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Allah’ın izniyle bugün ilk hazırlık maçımızı yapıyoruz. Takım iyi de oynuyor. Bundan dolayı büyük mutluluk duyduk. İnşaallah bunun devamı gelir ve ligde de maçlarımızı kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerleyip lig sonunda da şampiyon biz oluruz” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °