Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Atakan Yazgan açıkladı; Ispartaspor, Tesislerine yeniden kavuşuyor

Başkan Atakan Yazgan açıkladı; Ispartaspor, Tesislerine yeniden kavuşuyor

SPOR 27.06.2019 07:00:00 0
Başkan Atakan Yazgan açıkladı; 
Ispartaspor, 
Tesislerine
yeniden 
kavuşuyor
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta32Spor Kulübü Bakanı Atakan Yazgan, 20 yıl önce bizzat kendisinin yaptırdığı ve Stadyumun arkasında bulunan Ispartaspor Tesisleri’ne Temmuz ayı başında taşınacaklarını bildirdi.
 
Önümüzdeki sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde Isparta’yı temsil edecek olan Isparta32spor’da şampiyonluk hedefi için bir taraftan transfer çalışmaları devam ederken, bir taraftan da alt yapı ve tesisleşme çalışmaları tam gaz devam ediyor.
YEŞİL – PEMBELİ KULÜPTE TESİSLEŞME
ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
Geçtiğimiz Mayıs ayında olağan genel kurul toplantısını yaparak göreve Kulübün Efsane Başkanı Atakan Yazgan’ın tekrar göreve gelmesiyle yeni bir atılım içine giren ve ilk olarak ismini Isparta Davrazspor’dan Isparta32Spor olarak değiştiren Yeşil – Pembeli kulüpte şimdi ise 20 yıl önce yapılan ve şuanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ‘Misafirhane’ olarak hizmet veren Kulüp Binasını geri alıyor.
BAŞKAN YAZGAN; “O TESİSLERİ
ZATEN BİZ YAPTIRMIŞTIK”
Geçmiş yıllarda uzun süre Ispartaspor’un kullandığı tesislere tekrar kavuşacaklarını ifade eden Isparta32spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; “Bilindiği gibi, 1998 yılında göreve geldiğimde Ispartaspor’un hiçbir tesisi yoktu. Futbolcular çeşitli kurum ve kuruluşların misafirhanelerinde kalıyorlardı. Hatta, camide sabahladıklarını bile söylemişlerdi o dönemde. Bende bunun üzerine hemen çalışmalara başlayarak Ispartaspor’a kalıcı bir tesis kazandırma noktasında girişimlerde bulundum ve o dönem yani 1999 yılında Turizm Bakanı olan hemşehrimiz Erkan Mumcu ile dönemin Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu’nun destekleriyle Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait olan Atatürk Stadyumunun arkasındaki arsaya Ispartaspor Tesisleri yaptık. Benim başkanlığım dönemimde ve benden sonra da burası yaklaşık 10 yıl Ispartaspor kulübü tarafından kullanıldı. Ancak, daha sonra tesisler tekrar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne geçti.
“TESİSLERİMİZE TEMMUZ
BAŞI İTİBARİYLE GEÇECEĞİZ”
Şimdi ise ben ve ekibim tekrar göreve gelmemizin ardından tesislerimize tekrar kavuşacağız. TBMM Başkanvekili sayın Süreyya Sadi Bilgiç başta olmak üzere şehrimizin ileri gelenlerinin destekleriyle söz konusu tesisler tekrar kulübümüze tahsis edilecek ve kullanmaya başlayacağız. Bunun da önümüzdeki günlerde yani Temmuz ayının ilk haftası gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
“KULÜBÜN İSİM LEVHASI
KISA ZAMANDA ASILACAK”
Şuanda levhacıya gerekli siparişleri verdik. Binanın önüne asılacak olan isim panosu yapılıyor. Bu pano tamamlandıktan sonra tesis binamıza asılacak.
“TESİSLERİMİZ CAMİAMIZA
HAYIRLI OLSUN”
Yıllardır Kulübümüze hizmet vermiş tesislerimize tekrar kavuşmak ve tesislerimiz Yeşil – Pembeli camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °