Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan adayı Altuğ Isparta Davrazspor için konuştu

Başkan adayı Altuğ Isparta Davrazspor için konuştu

SPOR 29.04.2017 10:23:00 0
Başkan adayı Altuğ Isparta Davrazspor için konuştu
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanlığı’na aday olan işadamı ve medya patronu Emre Altuğ, pembe-yeşilli takıma profesyonel lige çıkarmak hedefinde olduğunu belirterek, “Önümüze bakmalıyız ve seneye en az 15 puan farkla şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

    Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezonda güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da Olağan Genel Kurul öncesinde Başkanlığa adaylığı açıklayan işadamı ve medya patronu Emre Altuğ,  pembe-yeşilli takımla ilgili konuştu.
“GENEL OLARAK ISPARTA’YA ADANMIŞ BİRİ OLARAK GEÇTİ HAYATIM”
    Sözlerine kısa özgeçmişini anlatarak başlayan Altuğ, “Anavatan Partisi Kurucu İl Başkanı Zühtü Altuğ’un oğluyum. 1980 doğumluyum. Isparta’da doğduk, büyüdük. ŞAİK Lisesi’nde okuduktan sonra Pamukkale Üniversitesi’nde İşletme Bölümünü bitirdim. Sonra askerliğimi yaptım.  Daha doğrusu askere gitmeden önce Milenyum Basın Yayın Dağıtımı kurdum. 2000 yılında daha sonra askere gittim, geldim evlendim. Eşim Deniz Hanım, Üniversite’de yardımcı doçent kendisi. 3 tane çocuğum var. 2 oğlan bir kız. Genel olarak Isparta’ya adanmış biri olarak geçti hayatım” dedi.
“SONUÇTA ISPARTA AŞIĞIYIZ”
    “Neden Isparta Davrazspor Başkanlığı’na aday oldunuz?” sorusuna cevap veren Altuğ, 
“Şöyle oldu,  gazeteci arkadaşlara oturuyorduk toplantı yapıyorduk. Derken Ispartaspor’un yeni sezonda sahipsiz kalma ihtimalinin olduğunu söylediler. Bende biliyorsunuz AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı iken de söylemiştim;  Isparta’yı 1. Lige kadar götürme hedefim vardı. Sonuçta Isparta aşığıyız. 
ISPARTA DAVRAZSPOR TÜM KENTİ KENETLEDİ
Kendim zaten sporun hep içinde oldum. Gençlerin spor yapmasını isteyen biriyim. Alkol sigara kullanmıyorum. Sağ  olsunlar sayın vekilimiz, sayın valimiz, sayın ITSO başkanımız,sivil toplum kuruluşları tamamı sporu desteklediler. Herkes yardımcı oldu, basın medya olarak da destekledi. Ondan sonra bütün Isparta kenetlendi” diye konuştu.
BU TAKIMI 15 BİN KİŞİYİ DESTEKLEDİ
‘Isparta Davrazspor sahipsiz değildir’ diyen Başkan Adayı Altuğ, şu açıklamalarda bulundu:
 “Maçlarda gördük.  15 bin kişiye oynadı Isparta Davrazspor,  Hatta stada giremeyenler dahi oldu. Ha biz diyoruz ki Isparta Davrazspor sahipsiz değil. Sayın Vekillim, sayın belediye başkanım sayın valimiz destek vermeye devam etsinler, gelin biz bu takımı 3.lige 2.lige çıkaralım. Ama ilk etapta mutlaka 3. Lige çıkmamız gerekiyor.
“ACİLEN GEREKEN YAPILMALI”
Kongre sürecinin hemen tamamlanıp kadro teknik ekip oluşturulması lazım.3-4 tane kaliteli takviyeyle Isparta’nın çok rahat şampiyon olacağını düşünüyorum. Başkanlık adaylığımı açıkladıktan sonra olumlu tepkiler aldım. Sonuçta bizler Isparta sevdalısı insanlarız. Yok para gelsin, cebime para girsin gibi bir kaygım yok zaten.
ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ…
Isparta esnafının da kenetlenip destek olması lazım. Bu sezon herkes inandı ve biz belki de mucize eseri şampiyonluğu kaçırdık. Belki diğer takımlar masa başı işler çevirdiler. Hakkımızı yediler ama yapacak bir şey yok. Önümüze bakmalıyız ve seneye en az 15 puan farkla şampiyon olacağımıza inanıyorum.
“KİMSE OLAYIN ARTINDA BİR ART NİYET ARAMASIN”
Yönetim kurulu Isparta sevdalısı, elini cebine atacak sorumluluk bilen sporu seven insanlardan oluşmalı.Mevcut yönetimde olan arkadaşlarda olabilir,hiç fark etmez benim için. Bizim herhangi bir siyasi bakışımız asla yok. Her şey Isparta Davrazspor için, kimse olayın altında bir art niyet aramasın.
“SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ VAR”
Bakın mesela Belediye Başkanımız,  AK Parti, MHP kenetlemiş. Sporun birleştirici gücü var. Bilmiyorum hiç top oynadınız mı? İlk başta oynadığınızda 3-4 maçta ancak herkes birbirini tanır. Bizim takımımız  1 yıldır beraber oynuyor. Birkaç takviyeyle başarılı oluruz.
Şu anda Isparta’nın düzenli gelir kaynağı sağlaması zor gözüküyor.  Ancak kulübe gelir getirici çok sayıda projem var. 
ALTYAPI VE TESİS GERÇEĞİ
Şu an için profesyonel altyapı ve tesis kurmamız lazım. Futbol okulu olması lazım. Nasıl bugün İngiltere’de Arsenal’in okulları varsa öyle olmalı. Türkiye’de mesela Altınordu eski Bucaspor. Büyük firmalar forma ve isim sporu olmalı.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °