Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BAŞARIYA VE PUANLARA, HASRETİZ…

BAŞARIYA VE PUANLARA, HASRETİZ…

SPOR 28.09.2020 14:15:00 0
BAŞARIYA VE PUANLARA, HASRETİZ…
Sen, 9 yıl profesyonel lige hasret kal. Son 4 sezonda başa oyna, Pandemi şampiyonu ol. Çıktığın 3. Profesyonel ligde, iddialı - şampiyon olacak dediğin kadro, 2 haftada sıfır çekerek, ligin dibine demir atsın. Ve tüm güvenleri alt üst etsin. Evet. Isparta 32 spor maalesef misli.com 3. Lig 3. Gurupta kötü sonuçlara imza atıyor ve umutları tüketmeye devam ediyor.
 
Cumartesi günü Batman’da saat 15.00’de oynadığı maçı 3-1 kaybeden pembe-yeşilliler eriyor. 2 haftada başarısız olan sıfır puan çeken takımımız ligin dibine çökerken, taraftarlar da umutlarını kaybediyor. Isparta şivesiyle (ne olcek) halimiz diye soruyorlar… Maçı soranlara da, tek cevabımız şu. Gören gördü, yaşayan yaşadı. 3-1 kaybedilmiş maçın yorumu bu saatten sonra (anlamlı) olmaz, kardeşim… Netice ve puan durumu her şeyi özetliyor. Oraya bakınız.
 
Her şey orada yazılı, çünkü. Zaten puan cetvelleri, bir takımın başkan-yönetici ve teknik kadroları için en iyi kar-ne-ler, değil midir? Karne şu an, çok zayıf. (2 maç, sıfır puan. Ligde -3 averajla 15. Sıra… Morallerse sıfır…) Peki, bu durum dünyanın sonu mu? Hayır… Çünkü, bu takım hepimizin, bu takım tüm Isparta’nın… Çünkü bu memleketin havasını soluyan, ekmeğini yiyen, suyunu içen, herkesin… Önümüzde zaman, henüz varken tedbirler lazım. El ele, gönül gönüle olmalıyız. Bunu sağlayacak kişilerde-kuruluşlarda bellidir.
 
Afra-tafrayı, insanlara tepeden bakmayı, onunla bununla hesabı, kibirlenmeyi, küskünlükleri-dargınlıkları bir kenara bırakmalı. İnsanlara mesafeli durmak yerine, sevgi ve hoşgörüyle yakınlaşmak ve başarıya birlikte odaklanmak lazım. Nerede hata yaptık denilmesi lazım. Mütevazi olanlar kaybetmezler. Bu asla unutulmamalıdır. Şimdi önemli olan soru şu. -Ne yapmalıyız? 1- ŞEHRİN İLERİ GELENLERİ, OLAYA EL KOYMALI. 2-Transfer 5 EKİM 2020’de bitiyor. Yani 7 günlük bir süre var. Kısacık sürede kaliteli 4-5 oyuncu gerek. (Defansa 1, orta alana 2 koşan – yaratıcı - çalışkan ve de forvete 2 takviye) gerek. Sonra moral ve uyumun getireceği galibiyetler gerek. 3- Isparta 32 spora, acilen maddi kaynak sağlayacak YÖNETİCİLER hemen eklenmeli, moraller yükseltilmeli ve kötü gidişat maddi ve manevi boyutlarıyla derhal sonlandırılmalıdır. (Genel kurula henüz ihtiyaç duyulmazken.) Çünkü, Kıymetlimiz, göz bebeğimiz, bu şehrin tek profesyonel temsilcisi, bu liglerde yaşatılmalı ve asla Bal’a dönmemelidir…
 
Ayrıca, Isparta 32 sporda yönetim sorumluluğu, 1-2 kişinin omuzlarına yüklenecek kadar hafif bırakılmamalı ve de bir köşeye çekilip, suya sabuna dokunmadan her şeye ve her konuya uzak kalarak, işi seyretmek olmamalıdır. Sorumluluklar ağır ve onlar paylaştıkça güzelleşir, sıkıntılar birlikte olmakla çözümlenir. Bunu yapmazsak, yarın çok geç olabilir. 4- Isparta 32 spora güçlü bir sponsor bulunmalı ve maddi konular aşılmalıdır. Gerisi zaten gelir. Ey ISPARTA 32 SPOR SEVENLER. Derhal bir araya geliniz. Çünkü yaşanacak bir tek ısparta’mız var. Bir de, 3. Profesyonel liglerde YA-ŞA-TI-LA-CAK, bir tek ISPARTA 32 SPORUMUZ var. Bu böyle biline. Haydi ISPARTA, işe lider devirmekle başlayalım.
Saygılarımızla.

Anahtar Kelimeler: hasretiz puanlara başarıya
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °