Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başarılı Futbolcu, Arhavispor maçını ‘Es’ Geçince; Nurettin’e Rakip Geldi!

Başarılı Futbolcu, Arhavispor maçını ‘Es’ Geçince; Nurettin’e Rakip Geldi!

SPOR 26.12.2020 09:40:00 0
Başarılı Futbolcu, Arhavispor maçını ‘Es’ Geçince; 
Nurettin’e 
Rakip 
Geldi!
Ispartaspor’da takımın beyni konumunda olan ve 9 golle Gol Krallığında da lider durumda bulunan Nurettin Çakır, Arhavispor maçında fileleri havalandıramayınca Karşıyaka’dan Hakan Kuş ve Erokspor’dan Abuzer Gaffar Toplu 9 golle kendisini yakalayarak Nurettin’e zirvede ortak oldular.
 
NURETTİN VE EMİR KAAN DA OLMASA…
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da gol yollarındaki sıkıntılı açığı takımın sağ kanat oyuncusu Nurettin Çakır ve sol kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin ile kapatmaya çalışıyor. Her iki futbolcu da forvet oyuncusu olmamalarına rağmen attıkları gollerle takımı sırtlıyorlar.
ARHAVİSPOR’U DA FARKLI GEÇTİ!
Ispartaspor, önceki gün oynadığı Artvin ekibi Arhavispor maçını 3 – 1’lik skorla farklı kazandı. Arhavispor karşısında Emir Kaan Gültekin, Mustafa Diler ve Volkan Serim’in attığı gollerle 3 puan alan Yeşil – Pembeliler, puanını 25’e çıkararak, grupta 7. Sıradaki yerini korudu.
NURETTİN ÇAKIR GOL KRALLIĞINDA
İLK SIRADAKİ YERİNİ KORUYOR ANCAK…        
Ispartaspor’da son aylarda oynadığı futbolla taraftarın gözdesi olan ve adeta takımı tek başına sırtlayıp taşıyan Nurettin Çakır, sakatlığı nedeniyle takımdan yaklaşık üç hafta ayrı kalmıştı. Sakatlığının ardından ilk defa geçen hafta oynanan Çatalca maçında takımdaki yerini alabilen Yeşil – Pembeli futbolcu, bu olumsuzluğa rağmen Çatalcaspor maçında attığı golle grupta gol krallığında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Ancak, bu defa Nurettin’e rakip geldi. Zira, Karşıyakasporlu Hakan Kuş ve Erokspor’dan Abuzer Gaffar Toplu da attıkları gol sayısını 9’a çıkartıp Nurettin Çakır’a yetiştiler.
EMİR KAAN GÜLTEKİN
2. SIRADAKİ YERİNİ KORUYOR  
Arhavispor maçında ilk golü atarak gollerine devam eden Ispartaspor’un sol kanat futbolcusu Emir Kaan Gültekin de grupta gol krallığında 9 golle zirvede bulunan üç futbolcunun ardından 8 golle 2. Sıradaki yerini korudu.  
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA GOL
KRALLIĞI SIRALAMASI
Öte yandan; Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 3. Grupta 15 hafta sonunda gol krallığı sıralaması ise şöyle;
Nurettin Çakır – 9 Gol (Ispartaspor)
Hakan Kuş – 9 Gol (Karşıyaka)
Abuzer Gaffar Toplu – 9 Gol (Erokspor)
Emir Kaan Gültekin – 8 Gol (Ispartaspor)
Nurettin Çağlar – 7 Gol (Somaspor)
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °