Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAL Takımlarına Antrenman Yasağı! Nasıl Yani?

BAL Takımlarına Antrenman Yasağı! Nasıl Yani?

SPOR 7.05.2021 10:47:00 0
BAL Takımlarına Antrenman Yasağı!
Nasıl 
Yani?
İçişleri Bakanlığı'ndan “tam kapanma” kısıtlaması sonrası Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarının antrenman taleplerinin karşılanmasının mümkün olmadığı yönünde valiliklere genelge gönderildi.
 
Bölgesel Amatör Lig ekiplerine (BAL)  antrenman kısıtlaması geldi.  İçişleri Bakanlığı’ndan “tam kapanma” kısıtlaması sonrası BAL takımlarının antrenman taleplerinin karşılanmasının mümkün olmadığı daha önceden var olan izinlerinde iptal edilmesi gerektiği yönünde valiliklere bilgi verildiği öğrenildi.
EMRESPOR VE
GELENDOSTSPOR…
Bu doğrultuda, Isparta’yı BAL’da temsil edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Emrespor ve Gelendostspor’a daha önce verilen antrenman izni İçişleri Bakanlığının bu talimatının ardından iptal edilmesi veya iznin sadece 1 günle sınırlı kalması gündeme geldi.
BÖLGESEL AMATÖR LİG
UZUN SÜREDİR OYNANAMIYOR…
Mayıs sonunda başlayacak bir ligle ilgili antrenman kısıtlaması BAL ekiplerinin tepkisine neden oldu. Pandemi salgınından dolayı uzun süre oynanmayan amatör futbol liglerinde top koşturan oyuncular sorunlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmiş, 16 yıl amatör futbol oynayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılan bu görüşmenin ardından BAL'la ilgili takvim başlamış ancak ilk ertelemenin ardından yeni tarih 17 Nisan olarak belirlenmiş ancak artan vakalar nedeniyle ikinci kez ertelenerek 23 Mayıs yeni başlama tarihi olarak belirlenmişti.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °