Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

BAL’da perde açıldı: İşte 7. Grupta İlk haftanın Görünümü

BAL’da perde açıldı: İşte 7. Grupta İlk haftanın Görünümü

SPOR 24.09.2019 14:11:00 0
BAL’da perde açıldı: 
İşte 7. Grupta İlk haftanın Görünümü
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Lig (BAL) 2019 – 2020 sezonunun perdesi hafta sonunda oynanan maçlarla açıldı. Sezonun ilk maçında Ispartaspor, deplasmanda Akşehirspor ile golsüz berabere kalarak lige bir puanla başladı. 7. Grupta ilk hafta 5 takım galibiyet alırken, 5 takım beraberlikle ayrıldı ve 5 takım da rakiplerine mağlup oldu.  
 
Ispartaspor her sezon olduğu gibi bu sezon da 7. Grup’ta mücadele ederken, sezonun ilk haftasında ise Akşehir deplasmanına gitti. Söz konusu maçta ev sahibi Akşehirspor hızlı başladığı maçta, Ispartaspor kısa zamanda dengeyi sağladı ve ilk yarıda üstün bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıda mutlak gol pozisyonlarına girmesine rağmen bunları değerlendiremedi. Dolayısıyla, ilk yarıda her iki taraf olsa da gol atmaya muvaffak olamadı ve takımlar ilk yarının sonunda soyunma odasına 0 – 0’lık beraberlikle gittiler. İkinci yarıda ilk yarıya göre vasat bir futbol oynayan Ispartaspor sahadan golsüz beraberlikle ve 1 puanla ayrıldı ve Yeşil Pembeli ekip, Isparta’ya 1 puanla döndü ve Ispartaspor bu skorla lige 1 puanla giriş yaptı.  
İLK HAFTANIN LİDERİ
MANAVGAT BELEDİYESPOR
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta ilk haftanın ardından Manavgat Belediyespor averajla liderlik koltuğuna oturdu. Lige galibiyetle başlayan Denizli Sarayköyspor, Karaman Belediyespor, Ortaca Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor zirveyi takip eden ekipler oldular. Ispartaspor ile birlikte Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor, Yatağanspor ve Akşehirspor sezona beraberlikle ‘merhaba’ dedi. Bucak Belediye Oğuzhanspor, Çal Belediyespor, Kestelspor, Konya Ereğlispor ve Kepez Belediyespor ise sezona mağlubiyetle giriş yapan takımlar oldular.
ISPARTASPOR 9. SIRADA
Ispartaspor, Akşehir deplasmanından aldığı 1 puanla ilk hafta puan durumunda 9. Sırada yer aldı. İlk haftanın lideri Manavgat Belediyespor olurken, Manavgat Belediyespor’un mağlup ettiği Kepez Belediyespor ise 14. Sırada yani son sırada yer aldı.
 
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °