Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAL’da lig 12 Haziran’da Başlıyor…

BAL’da lig 12 Haziran’da Başlıyor…

SPOR 6.05.2020 19:57:00 0
BAL’da lig
12 Haziran’da
Başlıyor…
Türkiye Futbol Federasyonu, içinde Ispartaspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligin 12 Haziran'da başlayacağını açıkladı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelerek liglerin kaderini belirleyecek toplantıyı gerçekleştirmişti. TFF Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Özdemir, tarihi kararı açıkladı. Özdemir, Süper Lig, TFF 1., 2. ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 12-13-14 Haziran'da başlayacağını bildirdi.
MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANACAK
Merak edilen bütün sorulara cevap veren ve Koronavirüs ile mücadele önlemlerini anlatan Özdemir, şartlar düzelirse, kalan 8 haftanın 4 haftasının seyircili oynayabileceğini dile getirdiği açıklamasında, tek şehirde futbol oynamanın hiçbir zaman gündemlerine gelmediğinin altını çizdi. Özdemir, takımların kendi şehrinde kendi stadında oynanmasını istediklerini ifade etti.
BAKAN VE BAŞKANLAR GÖRÜŞTÜ
Hatırlanacağı üzere TFF ve kulüp temsilcilerinin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile geçtiğimiz hafta yaptıkları toplantılarda; Süper Lig ve 1. Lig için yeniden başlama tarihi 12 Haziran olarak ön görülmüştü. Bakan Koca ise görüşmenin ardından, “Liglerin devamı konusu, Futbol Federasyonumuz’un iradesi ile alacağı bir karardır. Talep edilirse sağlık açısından alınması gereken önlemler konusunda Bilim Kurulu görüşleri de alınarak Federasyona bildirilebilecektir” ifadelerini kullanmıştı.

Anahtar Kelimeler: hazirandabaşlıyor lig12 balda
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °