Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAL’da Isparta’yı Temsil Edecek Olan; Emrespor ve Gelendostspor’un Gözü – Kulağı Federasyon’da

BAL’da Isparta’yı Temsil Edecek Olan; Emrespor ve Gelendostspor’un Gözü – Kulağı Federasyon’da

SPOR 6.09.2020 20:35:00 0
BAL’da Isparta’yı Temsil Edecek Olan; 
Emrespor ve
Gelendostspor’un
Gözü – Kulağı 
Federasyon’da
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Isparta’yı temsil edecek olan Emrespor ve Gelendostspor, yeni sezonun hazırlıklarını sürdürürken her iki takımın gözü – kulağı Federasyonun grupları ve fikstürü belirlemesinde.
 
Bilindiği gibi; Ispartaspor’un 3. Lige terfi etmesiyle Isparta 1. Amatör Ligini 51 puanla birinci sırada yani şampiyon olarak tamamlan Emrespor, Bölgesel Amatör Lige direkt olarak çıkma hakkı kazanmıştı.
GELENDOSTSPOR DA BAL’DA
MÜCADELE EDECEK
Daha sonra, 1. Amatör Ligi 48 puanla ikinci sırada tamamlayan Gelendostspor da BAL’a çıkmak için itirazda bulunmuş, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in de bu konudaki çalışma ve girişimleriyle Gelendostspor da Bölgesel Amatör Lige çıkmıştı.
TÜM GÖZLER GRUPLARIN VE
FİKSTÜRÜN BELİRLENMESİNDE
Bu doğrultuda; Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Isparta’yı temsil edecek olan Emrespor ve Gelendostspor, yeni sezonun hazırlıklarını sürdürürken her iki takımın gözü – kulağı Federasyonun grupları ve fikstürü belirlemesinde. Ekim ayında başlaması planlanan Bölgesel Amatör Liginde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından grupların ve fikstürün önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °