Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAL’da 150 Kulüp Başkanı; Kazan Kaldırdı!

BAL’da 150 Kulüp Başkanı; Kazan Kaldırdı!

SPOR 20.04.2021 08:36:00 0
BAL’da 150 Kulüp Başkanı; 
Kazan
Kaldırdı!
Bölgesel Amatör Ligin Mayıs sonuna ertelenmesi kararına tepki gösteren kulüp başkanları geçtiğimiz gün Ankara’da toplandı. Kararın kabul edilemez olduğunu söyleyen başkanlar geri adım atılmasını ve ligin en geç 1 - 2 Mayıs tarihlerinde başlatılmasını istediler.
 
EN GEÇ 1 - 2 MAYIS’TA BAŞLASIN
Bölgesel Amatör Lig’in mayıs sonuna ertelenme kararına kazan kaldıran kulüp başkanları geçtiğimiz gün Ankara’da bir araya geldi. Marriot Otel’de gerçekleşen toplantıda ligde mücadele eden 266 takımın yaklaşık 150’i hazır bulundu. Toplantıya hiçbir takımının temsilcisinin katılmaması dikkatleri çekti.
Toplantıyı Gebzespor yöneticisi Abbas Sır yönetti. Söz alan kulüp başkanları çok büyük masraflar yaptıklarını, erteleme kararının kabul edilemez olduğunu belirterek, TFF’nin geri adım atması çağrısı yaptılar. Başkanlar ligin 24-25 Nisan veya en geç 1- 2 Mayıs tarihlerinde başlatılması gerektiğini de haykırdılar.
ABBAS SIR, DÜŞMEZ’İ HEDEF ALDI
Gebzespor adına toplantıya katılan Abbas Sır konuşmasında konfederasyon başkanı Ali Düşmez’i hedef aldı. Düşmez’in tavrından duydukları rahatsızlığı dile getiren Sır, “Ali Düşmez, on binlerce amatör sporcuyu ve kulüplerimizin değerli yöneticilerini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a düşman etmeye çalışıyor. Türk futbolunu Ali Düşmez yönetemez. Bu işe emek harcayan, bu sektörden ekmek yiyen kardeşlerimizin yanındayız. Bu lig öyle ya da böyle oynanacak” dedi. Sır’ın açıklamaları salondaki kulüp başkanları tarafından uzun süre alkışlandı. Toplantı bitimi Başkanlar Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile de görüşme yaptı.

Anahtar Kelimeler: başkanıkazankaldırdı kul?p balda
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °